Bitconnect promotor anholdt i Indien

En promotor af den kontroversielle cryptocurrency platform BitConnect blev anholdt den 19. august ifølge en lokal nyhedsforretning i Indien.

Tidligere BitConnect India-leder Divyesh Darji blev anholdt på Indira Gandhi International Airport i New Delhi på søndag, indberettet India Express.

Straffedomstolen for Gujurat-politiet meddelte, at de anholdt Darji efter at have modtaget en advarsel fra landets indvandrings bureau. Ifølge P. G. Narwade, en inspektør fra politimyndigheden, var Darji på vej fra Dubai til Ahmedabad, da han blev anholdt.

Han sagde:

De anklagede afholdt seminarer, begivenheder i Indien og andre lande, der lovede høj interesse – daglig rente på 1 procent – på sin investering. Omkostningerne ved en BitConnect-mønt den 16. januar 2018, da firmaet lukkede, var $362.”

BitConnects udlånstjeneste blev lukket ned i løbet af januar efter at regulatorer i Texas og North Carolina sagde, at selskabet var involveret i salg af uregistrerede værdipapirer knyttet til et token-salg. Afbrydelsen resulterede i starten af ​​BCC-tokenes prisnedbrud, der faldt fra dens højde på $ 400 i begyndelsen af ​​året til 17,25 dollar den 17. januar.

Tokenet handler under 70 cent ved pressetiden. Ud over det uregistrerede sikkerheds salg blev BitConnect også beskyldt for at gennemføre en Ponzi-ordning, især efter flere fremtrædende figurer i kryptomiljøet pålagt kritik mod den, herunder grundlæggeren af ​​ethereum, Vitalik Buterin.

Efter platformens nedlukning sagde tidligere BitConnect-investor og -promotor Trevon James, at FBI var begyndt at undersøge projektet, ifølge en YouTube-video, som han skrev i marts.


About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …