Bitfinex annonceret ny process til fiat indbetalinger

Cryptocurrency exchange Bitfinex har netop annonceret en ny proces til deponering af fiat valuta efter at platformen har stoppet tjenesten i de seneste dage.

Med en meddelelse om nyhederne i et blogindlæg tirsdag sagde udvekslingen, at det “nye, forbedrede og mere eftergivelige” indbetalingssystem igen ville tillade brugere, der er blevet verificeret for KYC-efterlevelse (KYC) for at fylde deres konti med amerikanske dollars, pund sterling, japanske yen og euro.

I et tidligere indlæg den 5. oktober sagde Bifinex, at “behandlingskomplikationer” havde fået det til at suspendere fiat-indskud til “visse kundekonti” og “brugergrupper” i sidste uge. Det blev ikke præciseret, hvilke kategorier af kunder det var at henvise til.

Der har også været mange brugerklager på tværs af sociale medier, som rapporteret af kryptoposten, og siger, at tilbagekøb også ikke er tilgængelige, i hvert fald for nogle. På trods af det fastslår firmaet i gårsdagens indlæg, at tilbagetrækningerne bliver behandlet som normalt uden den mindste indblanding.

Dagens meddelelse, der beskriver den nye indbetalings proces som en “distribueret bankløsning”, indikerer, at verificerende kunder kan sende penge til deres tegnebøger ved at indlede en indbetalings anmodning.

Udvekslingen vil derefter gennemgå kontoen – som kan tage op til 48 timer, advarer den – og godkendte brugere vil blive leveret detaljer (“specifikt for den enkeltes transaktion”) om, hvordan man sender fiat-valutaen.

Det tilføjer også, at indskud skal være mindst $ 10.000 (en tilsyneladende allerede eksisterende tilstand) og vil blive behandlet om seks til 10 dage.

I en kommentar, der svarer til uspecificeret “angreb”, sagde Bitfinex

“Vi mener, at dette system vil være betydeligt mere holdbart i lyset af vedvarende angreb fra vores konkurrence og deres tilhængere. Vedvarende kampagner mod os vil kun medføre, at vores firma bliver stærkere og bedre.”

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …