Bitfinex fjerner minimus krav på deres platform

Bitfinex har fjernet sit minimums krav på minimum $10.000. For at begynde at handle på deres cryptocurrency exchange, hvilket gør det muligt for en bredere vifte af investorer at deltage.

Virksomheden, der er baseret på De Britiske Jomfruøer, citerede “overvældende efterspørgsel fra en bred vifte af handlende”og derfor lavede de ændringen.

“Vi kunne simpelthen ikke ignorere det stigende antal anmodninger om adgang til handel på Bitfinex fra en bredere kohorte end vores traditionelle kundebase”, skriver Jean-Louis van der Velde, administrerende direktør i Bitfinex, tirsdag på selskabets blog.

“I de sidste seks måneder har vi arbejdet hårdt for at gøre vores platform klar for en ny bølge af kundekonti og man kan nu åbne Bitfinex til et bredere publikum,” tilføjede han. “Ved at fjerne vores minimumskarv til egenkapital er de eneste grænser nu fastsat af de handlende selv.”

For at være klar betyder det ikke nødvendigvis ubegrænset låntagning. Ifølge vilkår og betingelser side på Bitfinex hjemmeside kan kunderne finansiere ikke mere end 70% af værdien af ​​de digitale tokens, de køber på børsen.

Endvidere forbeholder Bitfinex sig ret til at beslaglægge, overtage og påtage sig alle dine forpligtelser og sikkerhedsstillelse og bortskaffe en eller flere af dine positioner, hvis en erhvervsdrivende ender som følge af långivere. forhold advarer.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …