Bitfinex med Initial Exchange Offering

Bitfinex annoncerede i dag sin første foray i den stadig mere populære forretning af Initial Exchange Offering (IEO’er).

En ny Bitfinex-service kaldet Tokinex annoncerer sin første token-lancering denne torsdag efterfulgt af debut af et andet token den 13. juni.

“Hvad det betyder at være en udveksling har udviklet sig sammen med det modne krypto-marked. Det er blevet et helt økosystem, ikke kun begrænset til handel med digitale aktiver, “siger Jean Louis van der Velde, administrerende direktør for Bitfinex og Ethfinex.

Bitfinex følger andre store børser som OKCoin, KuCoin og Binance i denne nye forretningsområde. Hidtil har der været flere fordele ved fundraising med en IEO over et indledende møntudbud (ICO). Arrangementet kommer sædvanligvis med en forpligtelse fra udvekslingen til at håndtere alle Know Your Customer (KYC) og Anti-Money Laundering (AML) kontroller på opstarts vegne. IEO’er kommer også normalt med en forpligtelse fra udvekslingen til at fremme tilbuddet til dets pool af kunder.

Disse tjenester er sædvanligvis betinget af kraftige gebyrer, men startups godkendt til at køre på Tokinex vil ikke indebære nogen upfront omkostninger, og efter succesfuldt fundraising vil token blive noteret på både Bitfinex og Ethfinex, ifølge firmaets embedsmænd.

Deltagerne registrerer sig via Tokinex-stedet, hvor de vil modtage KYC-checks fra Blockpass, forsknings materialer på tilbud og bosættelser gennem deres eksisterende udvekslings brev.

Udover Tokinex lancerede virksomheden netop LEO, dets udvekslingstoken. Tidligere testede Binance ideen om at bruge et token til lavere handelsudgifter på en given udveksling med sit BNB-token.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …