Bitfinex Styrke KYC-krav

Cryptocurrency-udveksling Bitfinex har efter sigende styrket sine kendte krav til dine kunder (KYC), og sendt en e-mail til verificerede brugere, der beder om mere identificerende information.

Yderligere personlige data anmodet om

I henhold til en 27. december-rapport fra exchangen var formålet med e-mailen fra Bitfinex at forbedre børsens due diligence-procedurer og bringe alle dets klientkonti “til det samme niveau.”

Bekræftede brugere blev tilsyneladende bedt om at dele oplysninger om kilden til – og brugen af ​​- midler sammen med bevis for boligadresse, f.eks.

Konstant drev for at forbedre overholdelse af KYC

Bitfinex Chief Technology Officer, Paolo Ardoino, forklarede, at børsen altid arbejder for at forbedre overholdelse af KYC.

”Det betyder, at vi kontinuerligt er i kontakt med vores kunder. Vi kan for eksempel opdatere forskellige KYC-dokumenter, der er udløbet, eller tydeliggøre arten af ​​visse transaktioner. ”


Ardoino forsikrede klienter om, at alle oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Løbende undersøgelse af NY AG

Det er usikkert, om denne seneste stramning af KYC-procedurer er blevet ansporet af en bestemt begivenhed. Virksomheden har imidlertid været genstand for en løbende undersøgelse af New York Attorney General siden april.

En del af Bitfinex ‘bevægelse om at standse denne undersøgelse er en påstand om, at virksomheden aldrig har betjent borgere i New York. Faktisk angiver dets servicevilkår, at alle kunder skal være udenlandske enheder

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

bitcoin nyheder

Polsk Krypto udveksling lukket over natten

En polsk krypto udveksling kaldet Coinroom lukkede ned den 2. april 2019, idet flere kundekonti …