Bitfinex tilføjer sin egen Token mandag

Crypto-udveksling Bitfinex vil oplyse sit nye udvekslings token, LEO, mandag efter at hævde 1 milliard dollar fra det oprindelige tilbud.

Bitfinex sagde i en meddelelse fredag, at symbolet – hvis fulde navn tilsyneladende er UNUS SED LEO, også navnet på symbolskens formelle udsteder – vil blive noteret på sin platform og kan omsættes til bitcoin, den amerikanske dollar, tether stablecoin, ether og EOS. Virksomheden var først rygter om at overveje et token salg sidste måned, for at gøre op for en $850 millioner underskud i fonde.

Udvekslingens chefs teknolog, Paolo Ardoino, sagde tidligere, at Bitfinex havde lukket forretningen med $1 milliard i sidste uge med investeringer, der tilsyneladende spænder fra $1 million til $100 millioner.

Det var ikke umiddelbart klart, hvem der specifikt havde købt i denne fundraserings runde, men på fredag ​​sagde Bitfinex, at den havde solgt 100 procent af sine tokens, mod $ 1 mia. USDT.

“Den overvældende reaktion og hensigtsmæssig udførelse af token-salget repræsenterer en ny milepæl for Bitfinex og det større Blockchain-fællesskab,” sagde posten og tilføjede:

“Udover vores spænding omkring at bringe et sådant hidtil uset og stærkt tegn til hjertet af vores samfund, er Bitfinex-holdet fortsat dedikeret til fortsat at vokse og udvikle kerneinfrastruktur til vores branche som helhed.”

Udvekslingen har i sin white paper sagt, at den vil købe tilbage nogle procent af sine cirkulerende udvekslings token hver måned, baseret på den månedlige omsætning eller potentielt frigørelsen af ​​sine midler af en betalings processor, Crypto Capital.

New York Attorney General’s kontor afslørede først, at Bitfinex mistede adgangen til midlerne fra Crypto Capital i april, selvom udvekslingen angiveligt gav modstridende historier om hvorfor.

Bitfinex sagde i de seneste retssager, at midlerne blev beslaglagt af myndighederne i USA, Polen og Portugal, men at det arbejdede for at genvinde adgangen.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …