Bithumb, en af ​​de største cryptocurrencyudvekslinger i Sydkorea, fornyer fornyet sin kontrakt med landets Nonghyup Bank – et skridt, der gør det muligt for virksomheden igen at acceptere nye kontoregistreringer.

Koreansk nyhedsbureau Yonhap rapporterer onsdag, at Bithumb og Nonghyup planlægger at underskrive kontrakten den 30. august for at give udvekslingen mulighed for at tildele nye såkaldte real-name virtuelle konti til cryptocurrency-handlende.

Som tidligere rapporteret annoncerede Bithumb suspensionen af ​​sin nye kontoregistreringstjeneste den 31. juli, hvorved den blev sat til en “serviceforbedringsporces”. Rapporter på det tidspunkt, der blev foreslået, blev standset på børsen, fordi banken insisterede på ændringer efter udvekslingens $ 31 millioner hack i juni.

I øjeblikket kan banker i Sydkorea tilbyde kontotjenester til kryptoudvekslinger til at deponere brugernes aktiver på deres vegne. Hver virtuelle konto, der er dedikeret til en bestemt bruger inden for børsens indskudskonto, skal dog være parret med brugerens verificerede identitet, således at bankerne kan overvåge strømmen af ​​midlerne til bekæmpelse af hvidvaskning af penge.

Brugernes konti skal i henhold til landets bestemmelser også adskilles fra virksomhedskonti, som f.eks. Opbevarer en børs egne driftsfonde. Efter juli-suspenderingsnotatet tog 24-timers handels volumen på Bithumb et slag og faldt med 40 procent inden for bare tre dage, fra omkring $ 350 millioner den 31. juli til $ 200 millioner den 3. august. Den daglige handels volumen faldt yderligere til omkring 71,7 mio. USD den 23. august, men var igen på over 344 mio. USD på pressetid, viser data fra CoinMarketCap.