Bithumb Hacked For $13 Millioner – Inside Job muligt

Den Sydkoreansk cryptocurrency børs Bithumb, har fået stjålet for omkring $13 Millioner værd i den såkaldte cryptocurrency EOS.

Virksomheden bekræftede i lørdags i en annoncering, at de til at starte med opdagede en “unormal” overførsel af EOS. Bithumbs overvågnings system, opdaget klokken 22.00 koreansk tid (13:00 UTC) Fredag den 29. Marts.

Da Bithumb opdageret problemet, suspenderedet ind og udbetalingen på platformen kort efter at de opdaget at der var blevet stjålet en stor mængde EOS.

Bithumb udtalte:

“Alle de [stjålne] cryptocurrency er ejet af selskabet, og alle medlemmernes aktiver er under beskyttelse af en kold og offline wallet.”

Ifølge en rapport, blev Bithumb hacket for i alt 3 Millioner EOS, som blev udbetalt via Bithumbs egen “Hot” wallet, og derfor mistænkes det at være et inside job.

Baseret på data fra CoinMarketCap bliver EOS handlet for øjeblikket på $4,22, hvilket gør den samlede værdi af mønterne tabt omkring 13 millioner dollars.

Selskabet sagde i sin erklæring, at den formoder, at hacket blev udført af en insider, da der ikke er fundet noget bevis for ekstern udnyttelse.

Bithumb har allerede anmeldt forbrydelsen til de relevante myndigheder, og samtidlig foretager man en intern undersøgelse. Bithumb har også udtalt sig, at de arbejder med de mange andre store cryptocurrency børser, om at genvinde nogle af de stjålne EOS.

Derudover er de resterende midler i Bithumbs egen “wallet” blevet overført til deres egne “kolde og offline” wallets, for at forhindre yderligere tabt. Dette sker på baggrund af, at beskytte virksomhedens interesser, samt brugernes aktiver.

Nyheden kommer næsten et år efter, at Bithumb sidst blev udsat for et hacker angreb, og mistede for omkring $30 Millioner værd i krypto. Den gang var det bla, et tab på omkring 2016 Bitcoins, 2219 Ethereum, samt andre crpyotcurrency.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …