Bithumb Nedlægger Op Til 50 Procent Af Deres Ansatte

Bithumb, den største krypto børs i Sydkorea, planlægger at reducere sine bemandings niveauer med op til 50 procent, ifølge en rapport udstedt mandag, et skridt, der ville reducere antallet af ansatte fra 310 i starten af ​​marts til omkring 150 .

Når den nåede op, bekræftede en tjenestemand hos firmaet 50 procent, og tilføjede, at det forventer, at de afgangs mæssig vil hovedsagelig være medarbejdere, som allerede ønsker at forlade virksomheden.

“Frivillig pensionering er en del af vores støtteprogram for tidligere medarbejdere og er beregnet til at yde assistance og træning til jobplacering,” sagde Bithumb-embedsmanden. “Bithumb’s handels mængde er bortset fra det faldende i forhold til året før, og vi forsøger at yde interne foranstaltninger. Vi vil fortsætte med at tilføje nødvendigt personale til forskellige nye virksomheder. “

Flytningen kommer på hælene af lignende beslutninger fra andre cryptocurrency-selskaber, der har været tvunget til at reagere på det igangværende fald i værdien af ​​markedet i de seneste måneder.

Virksomheden bag Cryptocurrency Project Dash sagde tidligere i denne måned, at det også reducerer sine bemandings niveauer i en omkostnings besparende indsats, der er forårsaget af “krypto-vinteren.” På samme måde har smartkontrolkontrolfirmaet Hosho ligeledes sagt at det lå i starten af ​​året Fra 80 procent af personalet, og blockchain-projektet Nebulas har skåret tal med 60 procent.

Ethereum studiet Consensys meddelte, at projekter under sin paraply skulle finde finansiering eller ligeledes nedskæringer i slutningen af ​​sidste år.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …