Bithumb solgt andele for $350 Millioner

Bithumb, der for øjeblikket er den største cryptocurrency udveksling i Sydkorea ved handels volumen, har lige bekræftet, at den har solgt mere end 38 procent af sit samlede ejerskab til et blockchain-konsortium i Singapore, for 400 mia. Vandt eller 350 mio.

bekræftede Bithumb, at aftalen blev underskrevet den 11. oktober med BK Global Consortium, et blockchain investeringsselskab, der blev oprettet af BK Global, en medicinsk læge i Singapore.

BTC Holdings Company, der i øjeblikket ejer 76 procent af Bithumbs egenkapital, har aftalt at sælge 50 procent + 1 aktier af det 76 procent ejerskab til BK Group – et skridt, der ville gøre sidstnævnte til den største controller af Bithumb, når transaktionen er afsluttet.

Rapporten tilføjede, at overtagelses aftalen værdiansættes Bithumb på mere end 1 billioner vandt, eller omkring $ 880 millioner. Efterfølgende vil Kim Byung Gun, en plastikkirurg og også formanden for BK Group, være den største aktionær i Bithumb.

Baseret på rapporten er Kim også en tidlig cryptocurrency investor, der grundlagde et første møntudbud (ICO) konsulentfirma og ICO platform i Singapore i august sidste år.

Nyhederne kommer kun få måneder efter, at flere af Bithumbs aktionærer afslørede krypteringscentralens finansielle tal, der viste, at det gav en nettooverskud på omkring $ 35 millioner i første halvdel af dette år, trods en hård juni for firmaet efter en $ 40 millioner hack.

Efter en ujævn Q3, da firmaet suspenderede nye kontoåbninger på grund af et bank-kontrakts-problem – hvilket medførte et betydeligt fald i handels volumen – har Bithumb set 1,1 milliarder dollar aktivitet i løbet af de sidste 24 timer baseret på data fra CoinMarketCap.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …