Beijing-baserede cryptocurrency minedirektør Bitmain har lanceret et nyt cryptocurrency-indeks som benchmark for investorer.

Firmaet meddelte fredag, at den nye Bitmain Crypto Index følger resultaterne af nogle af de “største og mest flydende” cryptocurrency , og er denomineret i amerikanske dollars.

Indekset offentliggør to typer af priser, en realtids spotpris, der opdateres hvert sekund, og en daglig referencepris, der offentliggøres en gang om dagen omkring 10:00 om Hongkong tid.

Det lister yderligere på spotpriser på 17 top-cryptocurrencyved markedsværdi samt et kombineret Bitmain Big 10 Index (BLC10) baseret på 10 største mht markedsværdi. Big 10 er vægtet af markedsdækket og dets medlems cryptocurrency repræsenterer mere end 90 procent af det bredere markeds værdi, siger Bitmain

“Indekset er udviklet for at give institutionelle og detailinvestorer et gennemsigtigt, rettidigt, metodologibaseret og invester bart benchmark for de mest aktive cryptocurrency, der handles globalt,” forklarer Bitmain i sin indeksmetode.

Prisdata er hentet fra en række udvekslinger, herunder Bitfinex, Binance, Bitstamp, Bittrex, GDAX, Gemini, Huobi, Itbit, Kraken, OKEX og Poloniex. Udvekslingerne er valgt ud fra forskellige faktorer, siger Bitmain, såsom omdømme, prisgennemsigtighed, compliance niveau, stabilitet og handelsvolumen.

Skulle en af ​​de angivne tokens gennemgå en hård gaffel-splittelse, som bitcoin-kontanter for nylig sagde, sagde Bitmain: “Et hårdt gaffelt nyt nytegn vil blive målt imod et sæt kriterier på sin tiende dag efter gaffel for at afgøre, om det er en signifikant ” at tilføje.

Indekset vil blive revideret månedligt af et udvalg nedsat af firmaet.