Bitmain med ny 7nm Bitcoin mining chip

Bitcoin minedriftsindustrien har haft et par spændende par dage. Bare en dag efter at Bitfury afslørede en ny 14nm mining chip kaldet Bitfury Clarke, har Bitmain oplevet med en ny 7nm applikationsspecifik integreret kredsløb (ASIC) processor, der siger, at der er bedre hashingskraft og energieffektivitet over ældre modeller.

ASIC – en kraftig type chip designet til bestemte typer beregninger – blev annonceret fredag ​​af Jihan Wu, administrerende direktør og medstifter af det Beijing-baserede firma på World Digital Mining Summit i Tbilisi, Georgien.

Designet til mine cryptocurrencies ved hjælp af SHA256-algoritmen – en gruppe, der indeholder bitcoin – “BM1391” -chipen vil også drive et kommende udvalg af Bitmains Antminer-serie minedriftsmaskiner, sagde Wu ifølge en virksomheds blogpost.

Firmaet siger, at BM1391 bruger en avanceret halvlederproduktionsteknologi kaldet 7nm FinFET, integrerer “mere end en milliard transistorer” og er optimeret til energieffektivitet.

Wu sagde videre, at i tester kan chippen “opnå et forhold mellem energiforbrug til mine kapacitet, der er så lavt som 42J / TH.” Hidtil har firmaet ikke udgivet detaljerede specifikationer for den nye ASIC.

Imidlertid siger Bitmain, at den nu flytter til masseproduktion af den nye ASIC. Som rapporteret af lancerede Bitfury sin 14nm Clarke chip onsdag, og sagde, at den “tilbyder den stærkeste ydeevne blandt bitcoin minedrift chips og er uden sidestykke i effektivitet.

“Den ASIC siges at have effekt effektivitet op til 55 mW / GH og et hashrate op til 120 GH / s. I juni sagde japansk tech giant GMO også, at den lancerede “verdens første” 7nm ASIC, og slat de første forsendelser i oktober.

Ifølge en rapport på det tidspunkt skulle chippen monteres i en ny minearbejder kaldet B2. Denne maskine vil angiveligt give en hash rate på 24TH / s og strømforbrug på 1.950W pr. Enhed – hvilket bryder ned til 81W pr. 1 TH / s.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …