Bitmain Med Nyt Zcash Mining Udstyr

Cryptocurrency Mining Giant Bitmain har lanceret en nyt mining udstyr for den privatlivorienterede cryptocurrency zcash, som den hævder, har tre gange mere hashing power end sin forgænger.

Med tanke på nyheden om tirsdagen, siger Bitmain, at det nye ASIC (applikations specifikke integrerede kredsløb), kaldet Antminer Z11, er designet til at mine krypto aktiver, der er baseret på Equihash-algoritmen, såsom zcash.

Virksomheden tilføjer det nye produkt tilbyder en hashings kraft på 135K sol / s (løsninger per sekund), som er “tre gange mere kraftfuld” end sin tidligere Equihash miner, Antminer Z9, som blev udgivet i maj sidste år. Sol/s er generelt ækvivalent med h/s (hash per sekund), hvilket er antallet af hashberegninger, der oprettes pr. Sekund i krypto-minedrift.

Bitmain hævder endvidere, at Antminer Z11, der vedtager en 12-nanometer chip, er mere energieffektiv på grund af den nye interne kredsløbs struktur, som kan spare 60 procent af elpriser i forhold til Z9.

Bitmain lancerede først Antminer Z9 på et tidspunkt, hvor zcash-samfundet havde en løbende debat om, hvorvidt netværket skulle ændres for at blive ASIC-resistent, hvilket betyder, at netværket ville forhindre deltagelse af minearbejdere, der bruger ASIC’er, som generelt er mere magtfulde end almindelige grafiske behandlingsenheder

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …