Crypto mining behemoth Bitmain meddelte mandag, at den har erhvervet opstart bag en open-source bitcoin cash wallet kaldet Telescope.

Den browserbaserede tegnebog blev lanceret tidligere i år i et forsøg på at muliggøre øjeblikkelige bitcoin cash transaktioner. I øjeblikket kan Telescope operere på Google Chrome eller Mozilla Firefox, ifølge en pressemeddelelse, selv om holdet planlægger at udvide til andre platforme efter overtagelsen.

Understøttet af BitPay og moneybutton.com gemmer tegnebogen kryptografiske nøgler i en browserudvidelse, hvilket betyder, at transaktioner underskrives af brugerens browser direkte. Projektet siger, at opbevaring af midler på denne måde giver brugerne lignende sikkerhed til selvstændige tegnebøger.

Nishant Sharma, leder af internationale presselationer og kommunikation i Bitmain, sagde i udgivelsen, at Telescope bringer en “simpel men vigtig nyskabelse” til bitcoin cash ecosystem.

Han tilføjede:

“Browser-indlejrede cryptocurrency-tegnebøger er en lovende teknologi. Teleskopudviklingsholdet gør noget meget interessant arbejde, og vi glæder os til at samarbejde med dem om teleskopsprojektet og fremtidige bitcoin-kontante projekter.”

Bitmain ejer næsten 6 procent af den samlede bitcoin-kontante eksistens, som tidligere rapporteret. Virksomheden har stået over for en vis kontrovers for denne beslutning, da dets beholdninger har devalueret gennem markedet for 2018-bjørn og at det planlægger en Hong Kong-børsnotering. Specielt, mens Bitmain havde næsten 900 millioner dollars i cryptocurrency i begyndelsen af ​​2018, har værdien afskrivet omkring 20 procent i de sidste 10 måneder. På pressetid handler bitcoin cash i gennemsnit på $ 535.