Bitmex står over for $300 millioner investor-retssag

En tidligere JPMorgan-derivathandler sagsøger en af ​​verdens største cryptocurrency-bytter Bitmex for $ 300 millioner, efter at den angiveligt ikke har leveret sin egenkapital.

Ifølge arkivering ved Superior Court i staten Californien i San Francisco dateret den 4. december forfølger Frank Amato og RGB Coin nu sagsanlæg mod BitMEX, dens administrerende direktør Arthur Hayes og ejer HDR Global Trading.

Exchange undgår tilbagefald


Flytningen er den seneste hovedpine for BitMEX, der har set sin popularitet udstå trods en stor datalækage i november. Som Coinworld360 rapporterede, virkede ledere lidt bekymrede over bommerten, som så brugerens e-mail-adresser sendt i en masse til andre brugere.

Ikke desto mindre er forretningen fortsat rask. Den daglige handelsvolumen for sine Bitcoin-derivater (BTC) -derivater var 1,6 milliarder dollars på pressetidspunktet.

I juli ramte pludselig volatilitet Bitcoin-markederne, da forhandlere trak midler tilbage fra BitMEX efter rapporter om, at det var under efterforskning fra regulatorer i USA.

BitMEX forhindrede anerkendelse af retten

Amato siger, at han var blandt de første frøinvestorer i BitMEX i 2015 og bidrog med $ 30.000 til den forståelse, at han senere ville modtage egenkapital i virksomheden. Amato hævder, at dette ikke er sket fra i dag.

Efter Amatos oprindelige investering modtog børsen angiveligt yderligere $ 30.000 fra opstartaccelerator SOSV, hvilket ville udløse Amatos kontraktmæssig konvertering. Arkiveringen oplyser imidlertid, at Hayes “forsøgte at skjule oplysninger” fra Amato specifikt for at “forhindre anerkendelse af hans egenkapital.”

Ifølge uofficielle skøn er Amatos andel af virksomheden nu værd $ 50 millioner. I alt søger investoren en kæmpe afvikling på $ 300 millioner. Arkiveringen opsummerer:

”Gennem denne handling søger sagsøgerne erstatning, der repræsenterer værdien af ​​deres egenkapitalandel i BitMEX, som konservativt estimeres til at overstige $ 50.000.000 sammen med straffeskader på $ 250.000.000. Sagsøgerne søger også påbudsmæssig hjælp og andre retsmidler sammen med deres advokats gebyrer og omkostninger. ”

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

bitcoin nyheder

Polsk Krypto udveksling lukket over natten

En polsk krypto udveksling kaldet Coinroom lukkede ned den 2. april 2019, idet flere kundekonti …