Wien den 13. maj 2019 – Wien-baserede fintech Bitpanda lancerer guld og sølvhandel for sine 1 million brugere. Det nye produkt Bitpanda Metals giver brugerne mulighed for at investere sikkert og bekvemt i guld og sølv og drage fordel af ultra-lave gebyrer. Aktiverne er 100% fysisk støttede, fuldt forsikrede og opbevaret i et højt sikkerheds boks i Schweiz.

  • Brugere kan købe guld og sølv for at diversificere deres portefølje
  • Guld og sølv er aktiv-støttet af fysiske guld og sølv barer
  • Gennemsigtige og lave gebyrer
  • Toldfri, 100% forsikret og opbevares sikkert i Schweiz
  • Byt guld og sølv med ethvert digitalt aktiv på Bitpanda
  • Opsæt opsparings planer for regelmæssige investorer

Bitpanda, den finske fintech med omkring 1 million brugere og mere end 100 ansatte tilføjer guld og sølv som en ny aktivklasse til deres handels platform. Med Bitpanda Metals introducerer virksomheden brugeroplevelsen og bekvemmeligheden ved at købe digitale aktiver til verden af ​​ædelmetalhandel.

Bitpanda samarbejdede med ædle metaller mæglere pro aurum og philoro for sikkert at gemme den fysiske underliggende af guld og sølv tokens tilbydes af Bitpanda. Den fysisk støttede digitaliserede guld og sølv kan handles med samme lethed som med andre digitale aktiver på Bitpanda-platformen. Brugere kan købe små beløb, der begynder fra € 1 ved hjælp af en bred vifte af betalings metoder og betale i euro, schweiziske franc, britiske pund eller amerikanske dollar. Guld kan købes uden gebyrer uanset beløb (efter lancerings-promoen for et lavt gebyr på kun 0,5%) og opbevares til et gennemsigtigt og industrielt unikt opbevarings gebyr på kun 0,0125% pr. Uge. Guld- og sølvbesiddelser er 100% forsikrede. Brugere kan sælge når som helst, de finder det passende, og de kan også øjeblikkeligt bytte alle deres guld- eller sølvbesiddelser med Bitcoin og ethvert andet tilgængeligt digitalt aktiv, der er tilgængeligt på Bitpanda.

“Guld og sølv stod tidstesten som en aktivklasse, og vi fører nu det til det 21. århundrede. Med høj gennemsigtighed, meget lave gebyrer og samme bekvemmelighed som for andre aktiver på vores platform, forstyrrer vi handel med guldhandel. Med Bitpanda Metals tillader vi små investorer at købe uden at skulle betale forfærdelige gebyrer. Dette er en rigtig spilskifter, “siger Bitpanda CEO Eric Demuth.

For at fejre lanceringen af ​​Bitpanda Metals opkræver Bitpanda ingen gebyrer for køb af guld til den 15. juni 2019, plus brugerne modtager 5 til 200€ værd af digitaliseret guld eller sølv, når de investerer mindst €25 guld eller sølv på Bitpanda-platformen

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en solid tro på den innovative kraft i krypto aktiver, digitaliserede aktiver og blockchain teknologi. Bitpandas mission er at rive barriererne for personlig finansiering og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda omkring 1 million brugere og mere end 100 holdmedlemmer. Med en PSD2 betalingstjenesteudbyderlicens, state-of-the-art sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handels platform for både nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.