Bitpanda får 10 mio. EUR i privat salg til sin mønt BEST og lancerer offentligt salg

Wien den 9. juli 2019 – Wien-baserede fintech Bitpanda har i dag lanceret det offentlige salg af deres eget øko system token. BEST (Bitpanda Ecosystem Token) er mønten i den globalt voksende investerings platform, Bitpanda. Det vil spille en afgørende rolle i virksomhedens vækst og vil øge kundeloyaliteten endnu mere. BEST vil tilbyde en bred vifte af fordele for 1 million Bitpanda-brugere.

  • BEST (Bitpanda Ecosystem Token) ICO-offentligt salg er live fra 9. juli kl. 13.00 til 6. august kl. 13.00 CET
  • Op til 500 millioner ud af 1 milliard BEST er til salg
  • BEST tilgængelige for € 0,09 pr. Token i den første uge af offentligheden IEO
  • 25% handels gebyr rabat, når du betaler gebyrer med BEST (Q4 2019)
  • Prioriteret adgang til den kommende Bitpanda Launchpad
  • Enkel investerings proces med alle understøttede digitale aktiver på platformen
  • Den bedste handel starter den 7. august 2019 som en del af lanceringen af ​​Bitpanda Global Exchange

Bitpanda, den finske fintech med 1 million brugere og mere end 120 medarbejdere, har i dag lanceret det første udbudstilbud (IEO) til Bitpanda Ecosystem Token. BEST er en mønt i Bitpanda økosystemet og tilbyder sine brugere en bred vifte af fordele. For eksempel vil brugerne få en reduktion på 25% på Bitpanda-handels gebyrer og få prioriteret adgang til den kommende Bitpanda Launchpad, som vil være tilgængelig senere og muliggør lanceringen af ​​tredjeparts-IEO’er. Forud for starten af ​​det offentlige salg har virksomheden med succes øget mere end 10 mio. EUR i sit private salg (20% af det samlede salg til salg), hvilket betyder, at BEST allerede er den mest succesrige centraleuropæiske IEO.

“BEST er brændstoffet i Bitpanda-økosystemet, hvilket betyder, at Bitpanda-platformen, Bitpanda Global Exchange og fremtidige produkter, som Bitpanda Launchpad, vil gøre stor brug af at integrere BEST. Det vil spille en afgørende rolle i Bitpandas globale ekspansion og i vores vision om at demokratisere personlig økonomi en realitet “, siger Bitpanda CEO Eric Demuth.

Den 7. august 2019 vil Bitpanda også lancere Bitpanda Global Exchange, en digital asset exchange for erfarne forhandlere, fagfolk og institutioner. Bitpandas første globale produkt vil tillade fiat-to-crypto samt krypto-til-krypto-handel og er udviklet 100% internt i løbet af 2 år.

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en solid tro på den innovative kraft i krypto valuta, digitaliserede aktiver og blockchain teknologi. Bitpandas mission er at nedbryde hindringerne for at investere og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda omkring 1 million brugere og mere end 120 medarbejdere. Med en PSD2 betalingstjenesteudbyderlicens, state-of-the-art sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handelsplatform for både nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …