Bitpanda går globalt: Meddelelse om Bitpanda Global Exchange og IEO for økosystem token BEST

Wien den 5. juni 2019 – Wien-baserede fintech Bitpanda lancerer Bitpanda Global Exchange, en global krypto valuta udveksling for erfarne forhandlere, fagfolk og institutioner. Bitpanda-platformen vil også få sit eget økosystem token ved hjælp af et initialtilbud (IEO). BEST (Bitpanda Ecosystem Token) vil tilbyde en række fordele og incitamenter til næsten 1 million Bitpanda-brugere.

  • Bitpanda Global Exchange tillader global krypto til krypto og fiat-to-krypto handel
  • Populære handelspar, herunder BTC / EURT, ETH / EUR, XRP / EUR, MIOTA / EUR, ETH / BTC, XRP / BTC, MIOTA / BTC, PAN / BTC, BEST / BTC, BEST / EUR og BEST / USDT.
  • Fiat indskud (euro, schweiziske franc og britiske pund) i de fleste europæiske lande; tilbagekøb til rådighed globalt
  • Bitpanda Ecosystem Token (BEST) IEO lancerer den 9. juli 2019
  • BEST tilbyder op til 25% handels gebyr rabat plus yderligere belønninger og frynsegoder
  • Voksende liste over populære handelspar og finansierings muligheder
  • Konkurrencedygtige gebyrstruktur
  • State-of-the-art API
  • Højeste sikkerheds standarder
  • BEST handel starter den 7. august 2019

Bitpanda, den finske fintech med omkring 1 million brugere og mere end 100 ansatte lancerer Bitpanda Global Exchange, en digital asset exchange for erfarne forhandlere, fagfolk og institutioner. Bitpanda Global Exchange (Bitpanda GE) bygger på den populære, brugervenlige Bitpanda-platform, som er go-to-place for at købe, sælge og gemme digitale aktiver som Bitcoin, Ethereum, digitaliseret guld og mere i Europa.

Bitpanda GE er tilgængelig globalt til kryptering til krypto handel. Verificerende Bitpanda-brugere i de fleste europæiske lande kan også deponere euro, schweiziske franc og britiske pund. Bitpanda GE er tæt forbundet med Bitpanda-platformen, hvilket betyder, at brugerne nemt kan flytte penge mellem dem. Bitpanda GE lancerer med populære handelspar som BTC / EUR, BTC / USDT, ETH / EUR, XRP / EUR, MIOTA / EUR, ETH / BTC, XRP / BTC, MIOTA / BTC, PAN / BTC, BEST / BTC, BEST / EUR og BEST / USDT og mange flere at komme.

“Det er det næste logiske skridt for os at tilbyde erfarne brugere, en måde at handle digitale aktiver på og opbygge den største euro udveksling. Bitpanda har eksisteret siden 2014, og vi er en nøglespiller i Europa. Vi kan bygge på mange synergier og erfaringer, “siger Bitpanda CEO Eric Demuth.

Som en del af lanceringen af ​​Bitpanda Global Exchange lancerer Bitpanda også sin første Initial Exchange Offering (IEO). Bitpanda Ecosystem Token (BEST) er mønten i Bitpanda-økosystemet, der giver brugerne en bred vifte af fordele og frynsegoder i Bitpanda-økosystemet. Det voksende samfund af omkring 1 million Bitpanda-brugere vil kunne drage fordel af en bred vifte af belønninger og frynsegoder. For eksempel vil de få en reduktion på op til 25% på Bitpanda-handels gebyrer, få prioriteret adgang til den kommende Bitpanda Launchpad, som vil være tilgængelig senere og tillade lanceringen af ​​tredjeparts-IEO’er.

“BEST vil spille en afgørende rolle i Bitpandas globale ekspansion og i vores vision om at demokratisere personlig økonomi og investere. BEST er brændstoffet i Bitpanda-økosystemet, hvilket betyder, at Bitpanda-platformen, Bitpanda Global Exchange og fremtidige produkter som Bitpanda Launchpad vil gøre stor brug af at integrere BEST “, siger Bitpanda CEO Eric Demuth.

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en solid tro på den innovative kraft i krypto aktiver, digitaliserede aktiver og blockchain teknologi. Bitpandas mission er at nedbryde hindringerne for at investere og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda omkring 1 million brugere og mere end 100 holdmedlemmer. Med en PSD2 betalingstjeneste udbyderlicens, state-of-the-art sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handels platform for både nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.

About Kryptoposten

Check Also

DeepTradeBot: The innovation of large companies at your service

DeepTradeBot is a collection of automated trading tools developed by Deep Neuro Networks LTD, a London, …