Bitpanda har over 1 million brugere

Den Wien-baserede fintech Bitpanda vokser fortsat. Forud for lanceringen af ​​Bitpanda Global Exchange har handels platformen overgået 1 million brugere.

Wien, den 25. juli 2019 – Siden lanceringen af ​​deres cryptocurrency-mæglerplatform i 2014 har Bitpanda-samfundet vokset støt. Med den truende august-lancering af deres professionelle handels platform – Bitpanda Global Exchange, er virksomheden fast besluttet på at udvide deres rækkevidde over hele verden. Lige nu ser de en konstant vækst i brugertilmeldinger, hvor 90% kommer fra Europa. Dette forventes at skifte mod verdensomspændende ekspansion. Bitpandas mæglerplatform registrerer en årlig handels volumen på 10 figurer, hvor Bitcoin, Pantos og Ethereum er de mest aktive. Bitpanda Android-appen er blevet downloadet over 120.000 gange og er for nylig blevet klatret på Play Store-hitlisten takket være positive brugeranmeldelser.

”Vi er glade for at have nået milepælen på 1 million brugere. Vores kontinuerlige vækst er et bevis på, at vi er på den rigtige vej. I øjeblikket er vi i de sidste faser af lanceringen af ​​Bitpanda Global Exchange. Med vores første globale produkt sigter vi mod at vokse endnu hurtigere. Plus, vores brugere kan forvente mere innovative produkter og funktioner i fremtiden, der vil gøre vores mission om at demokratisere investerings verdenen en realitet, ”siger Bitpandas administrerende direktør Eric Demuth.

Bitpanda er i øjeblikket midt i deres første indledende udbydelse, BEST IEO, som allerede er den mest succesrige i Europa. Indtil videre har de samlet ind € 28,9 mio., Og disse midler vil blive brugt til at videreudvikle Bitpanda-økosystemet: mæglerplatformen og Bitpanda Global Exchange, som lanceres den 7. august 2019.

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig, der blev grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en fast troende på den innovative magt cryptocururrency, digitaliserede aktiver og blockchain-teknologi. Bitpandas mission er at nedbryde hindringerne for investering og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda omkring 1 million brugere og mere end 120 teammedlemmer. Med en PSD2-betalingstjenesteudbyderlicens, avanceret sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handels platform for nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …