Wien den 18. marts 2019 – Wien-baserede fintech-selskab Bitpanda har tilføjet en længe ventet mulighed for tilbagevendende køb på deres handels platform. Med Bitpanda Savings-brugere kan brugerne nemt oprette tilbagevendende købs-optioner til Bitcoin og nogen af ​​de over 20 digitale aktiver på Bitpandas platform.

Med Bitpanda Savings gør det muligt for de over 900.000 brugere at købe cryptocurrencies regelmæssigt (dagligt, ugentligt, hver uge og månedligt). Ifølge virksomheden er en tilbagevendende købs funktion en af ​​de mest forventede funktionaliteten af dets samfund. Som led i lanceringen vil virksomheden belønne fuldt verificerende brugere, der opretter en opsparings plan med en tilfældigt valgt cryptocurrency, der understøttes på deres platform, som er værd at ligge mellem 5 EUR og 200 EUR.

“Besparelses funktionen er det første skridt for os til at blive en go-to-place for wealth building ved hjælp af digitale aktiver,” siger Eric Demuth, med-ejer hos Bitpanda og CEO.


Virksomheden har et ry som Europas førende detail mægler for nem at bruge, sikker og troværdig handel med Bitcoin og andre digitale aktiver. I de sidste par måneder har Bitpanda steget konstant med hensyn til både hold størrelse og nye funktioner på deres handels platform. Bitpanda har for nylig udgivet sin Android-app, hvilket bringer den intuitive handels oplevelse på tværs af skrivebord og mobil. Brugere kan nu købe, sælge og handle digitale aktiver på farten med den samme service af høj kvalitet, som brugerne allerede nyder på web platformen. Det østrigske fintech-selskab lancerede også Bitpanda Swap, som giver mulighed for øjeblikkelig udveksling af en cryptocurrency med en anden og også bygger på eksisterende produkter.

Om Bitpanda
Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig og blev grundlagt i 2014. Virksomheden er siden vokset til Europas førende handelsplatform for køb og salg af digitale aktiver som Bitcoin. Bitpanda har over 900.000 brugere og mere end 95 holdmedlemmer. Virksomheden er en solid tro på den innovative kraft af cryptocurrency og blockchain teknologi. Dens mission er at være den centrale drivkraft i den igangværende fintechrevolution ved at give nem og brugervenlig, sikker og troværdig adgang til ethvert digitalt aktiv til både nye og erfarne brugere.

Bitpanda GmbH | CEO: Paul Klanschek, CEO: Eric Demuth
Campus 2, Jakov-Lind-Straße 2, A-1020 Vienna | 1070 Vienna | Austria | bitpanda.com
Contact E-Mail: support@bitpanda.com