Bitpoint hacket for $32 Millioner i kryptovaluta

Bitpoint, en licenseret cryptocurrency exchange baseret i Japan, er blevet hacket for 32 millioner dollars i krypto aktiver.

Ifølge en rapport fredag ​​stoppede Bitpoint alle tjenester, herunder handel, deponering og tilbagekaldelse af alle krypto aktiverne fredag ​​formiddag efter at have bemærket uregelmæssig tilbagetrækning fra den varme tegnebog på torsdag.

Det er endnu ikke klart på nuværende tidspunkt, hvilke typer af aktiver der er gået tabt. Udbyttet tilbød handel for fem krypto valuta : bitcoin, bitcoin cash, ether, litecoin og XRP.

Exchangeens moderselskab Remixpoint Inc. sagde i en meddelelse, at 23 millioner dollars af den ulovlige udstrømning tilhørte sine kunder.

Nyhederne markerer det seneste brud på en japansk udveksling. I september 2018, Zaif, også en licens udveksling under det japanske Financial Services Agency, blev hacket for $ 60 millioner værd af krypto valuta.

Tidligere sidste år blev Coincheck også overtrådt, hvilket resulterede i at stjålet krypto valuta mere end 520 millioner dollars.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …