Bittrex I sammenarbejde til en Stable coin “UPEUR” Få op til 8% Afkast

En gruppe bestående af seks blockchain virksomheder, som kalder sig selv. Universal Protocol Alliance, vil lancerer en Euro-pegged Stablecoin næste måned i afslørede de i en pressemeddelelse.

Alliancen annonceredet nyheden om torsdagen, og sagde at dens universsale Stablecoin med navnet “UPEUR”. Denne Stable coin er rettet mod brugere, der søger en cryptocurrency med lav voilatiltet. Samtidlig kan denne stablecoin tilbyde dens indehavere et årligt afkast på hele 8 procent, siger koncernen.


Samtidlig siger koncernen at:

Lande med høj inflation eller begrænset adgang til traditionelle banker. Kan brugerne nu udlåne deres euro-pegged aktiver, og derved opnå gode renter.

Udover alliancen, består den også af Bittrex, som er en af de førende cryptocurrency børser. Udover Bittrex, er der blockchain baseret browseren Brave. Herunder ser man også Uphold som også er en cryptocurrency børs. Disse medlemmer, har udtalt sig at sammen, kan de bygge den unikke digitale valuta, som almindelige mennesker kan bruge.

Alliancen har tidligere udgivet andre lignende produkter som en US dollar stablecoin (UPUSD) og et bitcoin-pegged token (UPBTC).

“UPEUR” Stablecoin vil være tilgængelig direkte via Uphold-platformen, og derved kan det også bruges til at optjene renter via cryptocurrency udlåneren Cred. CredEarn, er en tjeneste der tilbagebetaler renter for at udlån af digitale aktiver, som feks Bitcoin.

For at kunne bruge tjenesten og derved opnå renter, skal brugerne i de “berettigede jurisdiktioner” være i stand til at kunne investere i dens Stablecoin via CredEarn ansøgningen, som findes sted på Upholds egen platform. Herunder bliver det en mulighed at gøre brug af Ledger eller BitGo.

Dan Schatt, medstifter af både alliancen og Cred, kommenterede:

“Universal Euro giver adgang til en høj afkast og samme engagement i kodekvalitet, investorbeskyttelse og gennemsigtighed. UPEUR er opbygget med sikkerhedsmæssige sikkerhed i tankerne og designet til at muliggøre hurtig omkostnings effektiv omstilling af UPEUR til fiat-valutaer, UPUSD, UPBTC eller andre digitale aktiver.

Udtalelser i denne artikel er blevet oversat direkte fra engelsk.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …