Bitwise med Kryptovaluta ETF

Crypto investering startup Bitwise søger regulatorers tilladelse til at tilbyde en børsnoteret fond (ETF) bundet til top 10 kryptovalutaer. “Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF” vil spore afkastet på opstartets top 10 Index.

Det indeks er grundlaget for en passiv investeringsfond, som selv investerer i top 10 kryptovaluta ved markedsværdi. Denne fond “indfanger ca. 80 [procent] af den samlede markedskapitalisering af kryptokursmarkedet,” siger selskabet tirsdag. Ifølge en pressemeddelelse omhandler ETF-forslaget problemer vedrørende forsyning, likviditet, handelsvolumen og forvaring, hvilket er områder, som SEC har udtrykt bekymring over tidligere.

Forslaget, indleveret til SEC, adskiller sig fra andre ETF-ansøgninger under agenturets gennemgang, idet det lister flere kryptovaluta som en del af fonden, og ikke kun bitcoin. Nyhederne kommer kun få timer efter, at regulatoren meddelte, at det var at udsætte en beslutning om fem andre foreslåede ETF’er.

Disse midler blev foreslået af Direxion Investments, som tidligere har trukket lignende forslag tilbage til SEC’s retning. Samtidig er der en indsats for at opfordre SEC til at godkende et andet ETF-forslag, der tilbydes af VanEck og SolidX. SEC tager kommentarer til dette forslag og kan afgive en beslutning så snart som i næste måned, hvis den ikke vælger at forsinke det også.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …

One comment