Blockchain Browser Brave Med Gratis Premium Adgang

Blockchain-baserede internet browser Brave har samarbejdet med nyheds webstedet Cheddar for at tilbyde gratis adgang til sit premium indhold i en begrænset periode.

Firmaerne meddelte i fællesskab tirsdag, at Brave browser vil automatisk kunne låse premium indhold på Cheddar hjemmeside for de næste tre måneder, der starter i dag.

“Cheddar-seerne er besat med krypto; vi har endda et show dedikeret til det – The Crypto Craze. Ideen om at låse vores premium-feeds til modige brugere via krypto finansiering uden tilmelding syntes at være en naturlig måde at engagere et lidenskabeligt fællesskab på, “siger Jon Steinberg, Cheddar’s grundlægger og CEO.

Brave, der blev grundlagt i 2015 af Mozilla medstifter Brendan Eich, rejste omkring 35 millioner dollars under 30 sekunder gennem et salg af sit Ethereum baserede basale opmærksomheds mærke (BAT) tilbage i maj 2017.

Siden da har den privatliv-fokuseret browser, der hævder at have 5,5 millioner månedlige aktive brugere i øjeblikket, søgt at tilbyde nye tjenester. I april samarbejdede den med Dow Jones Media Group for at eksperimentere med et blockchain content delivery system.

Senest sagde Brave, at det vil begynde at bruge blockchain identitets start Civic’s verifikations tjenester for at sikre udgivere er betalt for deres indhold med sit token.

BAT blev også for nylig tilføjet af crypto exchange Coinbase til sine detail- og professionelle handels platforme.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …