Blockchain Finance Company Clearmatics har rejst $12 Millioner

Blockchain Finance Company Clearmatics Technologies har rejst over $ 12 millioner i en serie A finansierings runde ledet af venture capital firma Route 66 Ventures.

Øvrige investeringer i finansierings runden kom fra private equity firmaet TNF Capital og XTX Ventures, venturekapitalværdien af ​​det elektroniske markedstillæggende firma XTX Markets. Som led i arrangementet vil Samir Khosla, en administrerende partner hos TNF Capital, deltage i Clearmatics ‘bestyrelse.

Khosla sagde, at hans firma var glad for at uddybe sit engagement i Clearmatics og roste “sit ekstraordinære team under ledelse af Robert Sams, en visionær innovator, der bringer transformative ændringer til finansmarkedsinfrastrukturen.” Clearmatics blev grundlagt i 2015 og har tilpasset ethereum blockchain til at opbygge “Decentralized Clearing Networks”, som er private, medlemsejede netværk designet til at automatisere livscyklusen for finansielle derivatkontrakter uden behov for tredjepart.

Firmaet kan især prale med etherum grundlægger Vitalik Buterin som rådgiver. Tilbage i maj i år gik firmaet sammen med Axoni for en milepæl demonstration af, hvordan et finansielt derivat kunne påbegynde en krydskæde atomoverførsel af værdi mellem to forskellige netværk.

Det repræsenterede første gang en derivatkontrakt var opstået på en virksomheds blockchain og afgjort på en anden. Ellers er Clearmatics teknologiprovideren til Utility Settlement Coin Project (USC), et konsortium på 17 banker og finansielle institutioner, der opretter et nyt digitalt kontante instrument, der er sikkerhedsstillet af centralbankpenge.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …