Schweiz-baserede Pangea Blockchain Fond debuterer efter at have lukket en $ 22 millioner “seeding round” støttet af crypto investor Roger Ver.

Pangea annoncerede nyhederne på onsdag, siger andre investorer i runden, at Copernicus Asset Management, et schweizisk firma, der er reguleret af landets tilsynsmyndighed for det finansielle marked. Copernicus fungerer også som investerings forvalter for fonden.

Pangea vil investere i “transformative” blockchain startups verden over for at give dem et tidligt stadium kapitalforøgelse og andre ressourcer. Målet er at fokusere på de “kommercielle og industrielle anvendelser” af blockchain teknologi, og der er ingen planer om at investere i cryptocurrency, siger fonden.

Fondens schweiziske investerings rådgiver er Blockchain Investment Advisory Sagl, mens US-baserede Blockchain Investment Advisory LLC fungerer som underrådgiver. Pangea forventer at dække sine fundraising på 200 millioner dollars.

James Duplessie, medstifter af Blockchain Investment Advisory Sagl, sagde, at han mener, at blockchain-teknologien vil “fundamentalt ændre måden samfundet samarbejder, handler, styrer og bringer nye koncepter til liv.”