Blockchain.info tilføjer PAX til deres mobil version

En af cryptocurrency-branchens mest populære tegnebogs leverandører, Blockchain.info, tilføjer støtte til den dollar-pegged stablecoin PAX til sine mobil version i denne uge som en del af en bredere strategi for at øge brugen.

Chefen for Blockchains tegnebog afdeling og strategi, Xen Baynham-Herd, fortalte, at selskabet i sidste ende planlægger at muliggøre fiat indfrielser også gennem kommende partnerskaber. Opkrævning af små gebyrer på sådanne swaps er, hvordan virksomheden gør et overskud.

“At lave stabilt coin projekt her hos PAX er en rigtig stor aftale, fordi det ikke kun er, at vi tilføjer et nyt aktiv, det tilføjer en sand dollarbalance i tegnebogen,” sagde Baynham-Herd om selskabets første stabile coin integration og tilføjede:

“Enhver med en internetforbindelse kan downloade en tegnebog og få i stort set USD-midler. … Folk overalt kan nu få adgang til alle slags aktiver på samme måde som de kan få adgang til alle mulige oplysninger. “


På mandag vil brugerne allerede kunne bytte aktiver som bitcoin, ether eller stjerne til PAX i selve tegnebogen.

Mens Baynham-Herd nægtede at sige, hvornår fiat og traditionelle aktiver måtte være planlagt at ankomme, er efterspørgslen efter sådanne tilbud allerede begyndt at percolere. PAX-udsteder Paxos, en New York-baseret opstart, har også en råvarefokuseret operation nær Blockchains hovedkvarter i London.

Paxos CEO Chad Cascarilla fortalte, at selskabets blockchain-baserede ædelmetals andelssystem allerede har afviklet $ 700 mia. Handler med 55 institutioner siden det blev lanceret for cirka 10 måneder siden. I den nærmeste fremtid vil Paxos også lancere et nyt guldbeslag, der hedder Pax Gold, som kan indløses for fysiske barer af guld fra et London-lager.

Baynham-Herd sagde Blockchain er åben for at udforske muligheder som Pax Gold, ud over andre stablecoins ud over PAX, fordi det vil tillade traditionelle aktiver at overskride landegrænser, som bitcoin allerede gør. Sådanne partnerskaber kunne få udbredt konsekvenser for detail brugere.

Stepchains tegnebøger tegner sig for 22 procent af alle on-chain bitcoin-transaktioner, ifølge en tweet af Blockchains CEO Peter Smith. Men de måder, Blockchain indsamler demografiske oplysninger om disse transaktioner, betragtes som nogle af dem for at være kontroversielle.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …