Blockchain og kryptovaluta

En ny rapport udgivet af International Data Corporation forventer, at udgifterne til blockchain-løsninger øges årligt med en vækst på næsten 75 procent gennem 2022.

Analyserne på firmaet forventer, at de samlede udgifter til projekter i blockchain-industrien vil ramme 11,7 mia. Dollars alene i 2022, sammenlignet med de 1,5 mia. USD, der forventes brugt i 2018. Rapporten tilføjede endvidere, at “blockchain platform software vil være den største kategori af udgifter uden for servicesektoren og en af ​​de hurtigst voksende kategorier generelt sammen med sikkerhedssoftware.

” Denne udgiftsbane forventes stort set at blive ledet af finanssektoren, hvor bankerne er tidlige vedtagere af teknologien. Rapporten forklarer, at data viser, at i alt kun 552 millioner dollars blev brugt på blockchain af den finansielle sektor alene i 2018. Distributions- og servicesektoren er ikke for langt bagud og har investeret en rapporteret $ 334 millioner. Endvidere dækker rapporten udviklingen i blockchain-industrien i otte forskellige regioner over hele kloden med den potentielle tilføjelse af Kina som en niende i kommende rapporter.

Som omfanget af analysen står i øjeblikket, leverer USA mere end 36 procent af verdensomspændende udgifter til blockchain-teknologi med grænseoverskridende betalinger og bosættelser, der er den mest populære brugssag til teknologien. I alt 193 millioner dollars er angiveligt blevet brugt på dette område. Se fremad, sagde Jessica Goepfert, programdirektør for International Data Corporation, at visse brugssager til blockchain-teknologi ikke går væk når som helst og siger:

Vi fortsætter med at se de største udgifter og vækst for blockchain omkring lot lineage og asset and goods management … Producenter ønsker at sikre, at produkter ankommer, hvor de skal ankomme. Detailhandlere og grossister søger forsikring om gyldigheden og kvaliteten af ​​de produkter, de sælger. Og forbrugere kræver større gennemsigtighed hos udbyderne. “

Mange vil mene at Blockchain og Kryptovaluta går i hånd og hånd

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …