Blockchain teknologi og en investering på $6,5 Millioner

$6,5 mio. Blev rejst af den britiske virksomhed Acre Software, der bruger blockchain teknologi til at forbedre ansøgnings processen for lån og forsikring for rådgivere.

Ifølge statistikkerne offentliggjort i meddelelsen er mere end halvdelen af ​​britiske realkreditlån lettet af rådgivere, så selskabet har til formål at hjælpe dem med at opretholde deres position ved at matche en slut brugeres hastighed. Acre begyndte at bruge blockchain til at gemme alle data om lån og rådgivning, derved at gemme det permanent.

Den britiske finansrådgiver Sesame Bankhall Group (SBG), med mere end 11.000 rådgivere i landet, er tilfældigvis projektets største investor. Owler vurderer, at rådgivningsfirmaet årlige omsætning er omkring 4,5 millioner dollars. Som nævnt i udgivelsen lukkede SBG en særlig aftale med Acre Software, hvis detaljer ikke blev afsløret.

Boliglån var tidligere et mål for modernisering og decentralisering gennem anvendelse af blockchain-teknologi siden sidste år. PWC-firma kommenterede, at blockchain-teknologien kunne fjerne omkostninger og friktion fra processen, skabe transaktions rekorder, der er ufejlbar og uforgængelig, og lette nær øjeblikkelig afvikling. “

Et andet eksempel på et lignende samarbejde er TokenSuisse, en krypttilladelse fra Schweiz og en schweizisk pantbank Hypotekharbank (“Hypi”) Lenzburg. Deres partnerskab fører til udvidelsen af ​​bankens serviceydelser til krypto- og blockchain-virksomheder.

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …