Bloq labs gør krypto mining nemmere

Titan, et nyt produkt fra Bloq Labs, har til formål at gøre det nemmere at oprette og drive nye blockchain minearbejdere i globale gårde.

Softwaren er hovedsagelig en web-baseret minedirektør for ejere af store opsætninger. Du installerer det på dine maskiner og derefter starter en server, der samler og analyserer alle minearbejderne på dit netværk. Når det hele er sorteret, vil det vise deres output, så du kan styre sikkerhed og oppetid og gør det generelt nemt at se dit netværk på et øjeblik. Det styrer også overclocking og viser dig et hurtigt overblik over, hvor varmt hver maskine kører.

Det webbaserede værktøj er offentligt beta hos Titan.io.

“Vi opbygger et automatiseringslag til farm management”, siger medstifter og administrerende direktør Ryan Condron. “Hver installation overvåger aktivt dit netværk om bord på enheder, sikrer enhederne, optimerer enhederne og dirigerer derefter hash-strømmen til det mest populære punkt til enhver tid. ”

“Vi får granulær kontrol over hver enhed, så vi kan virkelig forsøge at overclocke baseret på chip temperaturer. Vi deler revisionen, så hver enkelt aktie, der ruller gennem Titans software, kan se, hvad der blev accepteret af puljen, “sagde han. “Afvise en af ​​de største problemer lige nu med minedrift gårde, der bruger en offentlig pool. De er nødt til at stole på poolens dash for for statistikken. “

Titan ser på arbejdet udført af hver minearbejder, der bekræfter, at hver maskine får kredit for sit arbejde.

Holdet gjorde det muligt at installere Titan en one-click-proces. Når minearbejderne er forbundet til netværket, kan du se dem og endda ændre root adgangskoder efter behov. Condron sagde, at løsningen endda fungerer globalt, så du kan tilslutte minearbejdere eksternt. Produktet arbejder med en række minedriftsrør, herunder AntMiner S9 og S11.

“Konceptet herfor var at gøre minedrift så let som mulig og så stabil som muligt,” sagde han. “Vores langsigtede vision kaldes Titan Marketplace, hvor du kan tage en del af din hash-kraft, og hvis du vil, kan du sætte på markedet for andre at bruge.”

Værktøjet vil starte i sommer og Marketplace lancerer i efteråret, sagde Condron. De annoncerede tilgængelighed af produktet ved Consensus 2019

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …