Brasilien etablerer Udvalg for krypto Regulation

Formanden for deputeretkammeret i Brasilien har beordret at oprette en kommission til at overveje regulering af krypto aktiver i landet.

Deputeretkammeret i Brasilien er et føderalt lovgivende organ og det nederste hus for den nationale kongres i Brasilien og består af repræsentanter for de stater, der vælges hvert fjerde år. Kammeret drøfter og godkender forslag til økonomiske og sociale områder som uddannelse, sundhed, transport og boliger.

Den 30. maj har præsidenten for deputeretkammeret, stedfortrædende Rodrigo Maia, anmodet om oprettelse af en særlig kommission til at afgive udtalelse om regning 2303/2015, der har til formål at regulere bitcoin (BTC) og andre digitale valutaer i Brasilien.

Kommissionen består af 34 medlemmer i overensstemmelse med forretningsordenen. I bekendtgørelsen hedder det også, at forbunds advokat Aureo Ribeiro præsenterede to projekter med hensyn til krypto valuta regulering.

Tidligere i ugen havde præsidenten for den brasilianske sammenslutning af krypto og blockchain (ABCB) Fernando Furlan et møde med andre repræsentanter for industrien og myndighederne i Attorney General Office, Central Bank of Brazil, Internal Revenue Service og Det Finansielle Kontrolråd.

Mødet blev afsat til anerkendelsen af ​​krypto- og blockchain sektoren i Brasilien og anvendelsen af ​​reglerne fra Financial Action Task Force om krypto aktiver. Reglerne vil blive officielt præsenteret på ministerkonferencen i G20 i juni i Japan, mens virksomhederne indtil 2021 vil tilpasse sig reglerne.

Også denne måned offentliggjorde den brasilianske Internal Revenue Service en ny skatteregler for krypto aktiver. Per de nye regler skal transaktioner med krypto valuta i mængden over 30.000 realer ($ 7.600) indberettes månedligt, herunder oplysninger om, hvorvidt transaktionerne blev gennemført i udvekslinger i Brasilien, i udlandet eller peer-to-peer.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …