Bitcoin fik en anden bashing fra Sage of Omaha.

Warren Buffett fortalte journalister på Berkshire Hathaway’s årlige møde i Omaha, Nebraska, at han stadig ikke kunne støtte bitcoin.

“Det er en gambling enhed … der har været en masse svig forbundet med det. Der har været forsvindinger, så der er meget tabt på det. Bitcoin har ikke produceret noget, “sagde han.

“Det gør ikke noget. Det sidder lige der. Det er som en snegle eller noget, og det er ikke en investering for mig. “

Buffett pegede også på en knap på sin jakke og sagde at han kunne kalde det et token og opkræve $ 1.000 for det, skrev CNBC.

“Det jeg får her er et lille tegn … Jeg vil tilbyde det til dig for $ 1000, og jeg vil se om jeg kan få prisen op til $ 2.000 ved slutningen af ​​dagen … Men knappen har en brug og det er en meget begrænset anvendelse, “sagde han.

Buffett har tidligere sagt, at bitcoin er en “vildfarelse”, men at blockchain er genialt. Sidste år kaldte han det “rottegift kvadreret” og sagde, at det var et ikke-produktivt aktiv.

Når han blev spurgt på mødet i denne måned, hvis han nogensinde var involveret i teknologien, svarede han: “Jeg ville ikke være den person, der skulle være en stor leder i blockchain.”