En canadisk dommer har givet den uheldige krypto børs QuadrigaCX lidt mere åndedræt, da det søger efter næsten 140 millioner dollars i manglende krypto aktiver.

Dommer Michael Wood fra Nova Scotia Supreme Court sagde, at han var tilfreds med, at et udsættelse af sager, der først blev indrømmet for en måned siden, skulle forlænges med knap 45 dage, og den næste høring skulle finde sted den 18. april. Kreditorer kan ikke sagsøge udvekslingen, indtil forbliver udløbet eller løftes.

Advokater for Quadriga forklarede i tirsdag, at selskabet gjorde fremskridt.

“Vi skylder det for alle i processen at fortsætte så længe det er rimeligt,” sagde Maurice Chiasson fra det canadiske advokatfirma Stewart McKelvey. Chiasson har været repræsentant for Quadriga, da selskabet blev indgivet til kreditorbeskyttelse i slutningen af ​​januar.

Elizabeth Pillon fra Stikeman Elliott, der repræsenterer Quadriga’s udpegede skærm Ernst & Young (EY), tilføjede, at selskaberne i øjeblikket er i “data recovery, asset recovery” -fasen og havde brug for noget “åndsrum” for at fortsætte deres indsats.

Wood godkendte også udnævnelsen af ​​en overordnet omstruktureringsofficer (CRO), en person, der ville forvalte udvekslings- og beslægtede virksomheder, mens han arbejdede med EY for at inddrive de midler, Quadriga skylder kunderne.

Chiasson forklarede, at Jennifer Robertson, enken af ​​Quadriga grundlægger og CEO Gerald Cotten, ikke havde meget erfaring med at drive et cryptocurrency-fokuseret selskab, ønskede ikke den berygtede, at hendes stilling har bragt hende og måske også have en interessekonflikt som eksekutor af Cots ejendom.