Canadiske borgere kan nu betale deres skat i Bitcoin

Som følge af afstemningen, der for nylig fandt sted i byen Innisfil, Canada, kan cryptocurrency fra nu af bruges til betaling af skatter til ejendomme. Det startede som et pilotprojekt, der varer i 1 år.

Projektet opstod i samarbejde med Coinberry Limited, et canadisk selskab, som der var den første cryptocurrency trading platform i landet for at indføre nul procent finansiering og udbetalings gebyrer.

Lynn Dollin, borgmesteren i den canadiske by kommenterede, at beslutningen blev truffet på grund af væksten og populariteten af ​​brugen af ​​cryptocurrency.

Ifølge hende gør det at kommunen kommer foran i spillet og signalerer til verden, at de virkelig er et fremtidsklar og innovativt fællesskab. Dollin nævnte også: “Endnu en gang er vi stolte over at være først ved at tage dette dristige trin ved at tilbyde vores nye beboere denne nye, spændende betalings mulighed

Betalingerne kan foretages via den digitale tegnebog, der leveres af Coinberry Pay, som gør det muligt for de canadiske beboere at betale deres skatter ikke kun i bitcoin, men også i krypto aktiver som Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Ripple.

Selvom ifølge erklæringen vil brugen af ​​resten af ​​de forskellige krypto aktiver blive tilføjet i fremtiden som en del af projektet.

About Liana L'Amour

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …