CEDEX Har Sikret For Over $50 Millioner Værd I Diamanter til ETF

Blockchain-baserede handels platform CEDEX siger, at den nu har sikret en forsyning på mere end 6.000 diamanter forud for lanceringen af ​​en diamant byttet fond (ETF).

CEDEX meddelte, at diamantene – over 50 millioner dollar – vil give forhandlere en række investeringsalternativer inden lanceringen af ​​ETF, som i øjeblikket er under udvikling. Leverancen kommer fra diamantindehavere, der registrerer deres aktie på børsen for handel.

CEDEX hævder at have brugt blockchain tech og en proprietær algoritme til at overvinde flere forhindringer, der tidligere forhindrede diamanter i at blive en omsættelig aktivklasse som guld: manglende gennemsigtighed, likviditet og fungibel.

CEDEX sagde, at dens mission er at omdanne diamanter til en omsættelig aktivklasse, og den har til formål at sætte kunderne i stand til at handle på sin beholdning og skabe likviditet på markedet.

Udvekslingen – som blev lanceret i beta i november 2018 – vil bruge tokens til at give kunderne mulighed for at handle i diamanter af forskellige størrelser og værdier med “lave” omkostninger, ifølge meddelelsen.

Platformen har sin egen ERC-20-token også, CEDEX Coin, som CEDEX siger på sin hjemmeside er kompatibel og kan bruges til handel og investering på børsen. Dens “DEX” -algoritme vurderer værdien af ​​diamanter baseret på deres egenskaber og viser sælgere en DEX-score og estimeret markedspris, ifølge firmaets hjemmeside.

Cedex medstifter og administrerende direktør, Saar Levi, sagde:

“Den store opgørelse i kombination med CEDEX unik teknologi åbner mulighed for at udvikle finansielle instrumenter, der i første omgang skaber den likviditet, der er nødvendig for at starte vores vision – omdanne diamanter til en ny aktivklasse.”

Virksomheden tilføjede, at det i øjeblikket er i samtaler med råvaremæglere, udvekslinger, banker og ETF-udsteder for at tilbyde dem en software-løsning, der gør det muligt at integrere sine ETF-produkter på deres handels platforme.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …