Charlie Lee og tysk bank

Litecoin-skaberen Charlie Lee kunne blive bestyrelsesmedlem i den tyske bank Litecoin Foundation – den gruppe, hvor han fungerer som administrerende direktør – for nylig opnået en andel i.

Aftalen om en 9,9 procent andel i WEG Bank AG resulterede gennem et partnerskab med kryptoprocessen TokenPay, som tidligere rapporteret. Og mens svaret på sociale medier tilsyneladende har været mest positivt, tog Lee alligevel til Reddit på tirsdag for at tilbyde “præciseringer” om arten af ​​aftalen, fondets deltagelse og hvilke fordele arrangementet kunne medføre.

Ifølge Lee vil dette bedste tilfælde se WEG Banks forsøg på at lancere kryptoprodukter og -tjenester – men det er ikke en færdig aftale på nogen måde, som litecoin-skaberen indrømmede.

Han skrev:

Det bedste er at med denne bank kan vi oprette og levere kryptoløsninger som debetkort, købmandsforarbejdning og andre innovative løsninger. Men selv med en indsats og indflydelse på banken er det ikke garanteret, at dette vil lykkes. ”

 

Lee præciserede også, at aftalen ikke så fundamentet bruge nogen penge og sagde, at indsatsen kom “i bytte for teknisk arbejde og marketingstøtte til TokenPay, eFin decentraliseret udveksling og integration med banken.

” “For at være klar har LF ikke betalt nogen penge til denne indsats i banken. Planen er også for mig at få et bestyrelsessted ved banken,” forklarede han. Lee bemærkede, at der stadig er nogle forhindringer for at overvinde for at lancere et krypto debetkort, skriver: “Folk har frembragt gyldige bekymringer, som vi stadig skal arbejde med og blive godkendt af spillere i de nuværende finansielle systemer som Visa og SWIFT. ” Når det siges at have en andel i en licenseret bank, giver Litecoin Foundation “en langt større chance for at lykkes.”

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …