Charlie Shrem vinder i Retsag

Tidlig bitcoin-supporter og iværksætter Charlie Shrem har vundet sit første slag i en løbende retssag mod Tyler og Cameron Winklevoss og deres firma, Winklevoss Capital Fund.

Ifølge et rets dokument, der blev indgivet torsdag af den føderale dommer Jed Rakoff fra den amerikanske distrikts domstol for det sydlige distrikt i New York, blev en tilgodehavende på 30 millioner dollars oprindeligt indrømmet mod Shrem løftet efter en høring tidligere på dagen.

Vedhæftnings ordren, der blev tildelt den 2. oktober, men forblev under forsegling indtil 26. oktober, tillod US Marshal for Syd distriktet at fryse aktiver, der tilhører Shrem.

Ordren indeholdt instruktioner til Xapo, Coinbase, Poloniex, Bittrex og andre børser og finansielle institutioner for at fryse alle aktiver op til 5.000 bitcoin eller deres tilsvarende værdi, som de havde i deres besiddelse, som tilhørte Shrem.

Ikke at der ville have været meget at fryse fra disse virksomheder. Coinbase, Xapo, Digital Asset Holdings, Branch Banking og Trust Company, Noble Markets og ItBit indgav alle udtalelser, der sagde, at de ikke havde nogen midler tilhørende Shrem, mens Poloniex (en del af Circle Internet Financial) sagde at den havde 0,41 dollar i bitcoin på en konto tilhørende Shrem, og Bittrex holdt omkring $ 4,44 kombineret i bitcoin og en gaffelvaluta kaldet bitcoin-guld.

“Efter nøje overvejelse nægter Retten sagsøgerens forslag om at bekræfte vedhæftelsesbekendtgørelsen og løfter derfor den vedhæftede fil, der er på plads, med virkning straks,” udtaler dommer Rakoff torsdag.

“En udtalelse, der redegør for årsagerne til denne afgørelse, vil udstedes med tiden,” tilføjede han, selvom han ikke fastsatte en tidslinje for, hvornår denne udtalelse kan udstedes. Ingen yderligere dokumenter var offentligt tilgængelige pr. Pressetid.

Brian Klein, en advokat, der repræsenterer Shrem, fortalte CoinDesk via e-mail, at kendelsen “er et vigtigt første skridt i retning af [Shrems] fuldstændige retfærdighed.”

“Vi er meget glade for dommeren, der hersker i [Shrems] favør, og løser løsningen på 30 millioner dollars plus vedhæftet fil efter at han har hørt omfattende argument fra begge sider tidligere i dag,” skrev han.

Ret sagen

Sagen afslutter dog ikke: En separat ansøgning indikerer, at sagen vil fortsætte til en juryprocedure den 8. april 2019.

En sagsbehandlings plan bemærker, at parterne i sagen har indtil 15. november at ændre eventuelle indlæg, anmode om dokumenter og indsende spørgsmål, de måtte have.

Planen bemærker endvidere, at sagkyndige vidner skal fremlægge nogen lovligt bemyndigede oplysninger i februar eller marts afhængigt af om de agter at støtte et krav eller modsætte sig et krav.

Cameron og Tyler Winklevoss, såvel som Winklevoss Capital Fund, reagerede ikke straks på en anmodning om kommentarer.

Winklevoss Capital Fund sagsøgte Shrem i september, idet han hævder at han tilbageholdt 5.000 bitcoin, han skulle købe på vegne af Winklevoss-brødrene. Denne dragt blev forseglet i slutningen af ​​oktober.

Shrem har fastholdt, at disse beskyldninger er falske.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

Securities and Exchange Commission med ny afdeling til ICOs

US Securities and Exchange Commission (SEC) lancerer en ny division med det formål at gøre …