Som en del af en plan om at sætte alle ejendoms transaktioner ind i det digitale rige, er en afdeling for Australiens New South Wales (NSW) regering vendt til blockchain teknologi.

Når staten har bestilt digitaliseringen af ​​alle ejendoms transaktioner fra 1. juli 2019, lancerer NSW Land Registry Services – operatøren af ​​landtitling og registret operationer i staten – et proof-of-concept-forsøg for at måle om blockchain er den bedste vej at gå, ifølge lokal nyhedsbureau CIO.

For den tekniske side af indsatsen samarbejder agenturet med sverige-baserede ChromaWay for at gennemføre PoC på sin blockchain-platform med færdiggørelse forventet i begyndelsen af ​​næste år.

I øjeblikket hedder det i rapporten, at alle landtransaktioner registreres manuelt og skrives i offentlige registre. Når digitaliserings processen er afsluttet, er det ikke længere tilfældet, og papirkontrakterne er ikke længere gyldige.

I sidste ende vil alle transportdata i NSW ende med at blive et register bygget med ChromaWays open source-teknologi, hvis et sådant skift til Land Registry Services ‘operationer først ville kræve en godkendelse fra myndighederne.

ChromaWay sagde i muligheden for blockchain at erstatte papirprocesser i artiklen, at information ved hjælp af blockchain systemer forbliver “sikker og uforanderlig, samtidig med at den er tilgængelig og søgbar”.

Starten fortsatte: