Circle Crypto Stablecoin er nu aktiv

Fire måneder efter, at der først blev annonceret om oprettelsen af ​​et dollar-backed stablecoin, frigiver cryptocurrency-finansieringsfirmaet Circle det til verden.

Circle-grundlæggerne Sean Neville og Jeremy Allaire skrev i et blog-indlæg onsdag, at dets USD Coin (USDC), udviklet med hjælp fra virksomhedens CENTER-tilknyttede konsortium, ville fungere som et middel til at tilkende amerikanske dollars for nemt at overføre værdi på offentlige blockchains.

Token blev først annonceret på CoinDesks konsensuskonference i maj. Circle vil først udstede USDC tokens til partnerinstitutioner, posten noteret. “Personer og institutioner kan tilmelde sig denne tjeneste for at deponere amerikanske dollars fra bankkonti [og] konvertere disse dollars til tokens, der kan bruges overalt, når internettet når,” skrev de:

Brugere kan også betale deres USDC-tokens ud på deres bankkonti. stable coin er den første “fiat token”, som CENTER vil frigive, posten indikerer, selvom der ikke blev givet nogen detaljer om fremtidige projekter

“Crypto-aktiver og blockchain-teknologi gør det muligt for os at udveksle værdi og handle med hinanden … øjeblikkeligt, globalt, sikkert og billigt”, siger Circle og tilføjer:

“En grundig byggesten for denne vision er tilegnelsen af ​​fiat-valutaen selv gennem det, der nu kaldes fiat stablecoins. Et sikkert, gennemsigtigt og troværdigt lag for fiat at operere over åbne blokkæder og inden for smarte kontrakter er en nødvendig forudsætning for bredere og mere revolutionerende potentiale i en kryptodrevet global økonomi. “

Ved lanceringen vil symbolet være tilgængeligt på Poloniex, Exchange Circle erhvervet tidligere i år, samt Huobi, OKEx, DigiFinex, CoinEx, KuCoin, Coinplug og XDAEX.

Circle annoncerer også, at Kyber Network, IDEX, Radar Relay og Tokenlon samarbejder med Circle på protokolniveau, mens Dharma, Origin, BlockFi, MoneyToken, Melonport og Centrifuge vil arbejde sammen med stablecoin for udlån, investeringer eller betalinger i henhold til udgivelsen.

Endvidere fortalte selskabet CoinDesk, at den professionelle serviceselskab Grant Thornton “vil offentliggøre rapporter om finansielt af Circle-udstedte USDC på månedsbasis.” Circle slutter sig til en lang række andre startups i at have for nylig udstedt stablecoins – kryptoudvekslinger Paxos og Gemini, startups som Carbon og Havven, og endda corporate giganter som IBM har alle annonceret eller frigivet dollar-pegged tokens i de seneste måneder.

Mens disse virksomheder anvender en række metoder til at fastholde deres tokens pris – lige fra at holde et tilsvarende antal dollars i forvaring til algoritmiske modeller – blev de alle udviklet til at strømline værdibevægelsen, som tidligere rapporteret af CoinDesk. “Prisstabile tokens er fundamentale krav til at muliggøre magtfulde nye globale finansielle kontrakter, produkter og tjenester på internettet,” forklarede Neville og Allaire onsdag.

kilde coindeskAbout Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …