Crypto Finance Startup Circle Internet Financial søger efter sigende at øge yderligere 250 millioner dollars i finansiering.

En rapport fra The Information på lørdag, der henviser til en kilde med kendskab til sagen, sagde, at Circle søger at hæve finansieringen via en kombination af egenkapital og gælds finansiering.

De tilføjede, at årsagen til flytningen er, at firmaets forretning er blevet påvirket af det langvarige cryptocurrency bear markedet. Circle har ikke bekræftet kildens krav, The Information said.

Den Goldman Sachs-støttede virksomhed har tidligere hævet mindst $ 246 millioner.

Circle rejste 110 millioner dollar i en serie E-finansierings runde i foråret, der effektivt vurderede starten på næsten 3 milliarder dollars. Runden blev ledet af den kinesiske Bitmain, hvor Accel, Blockchain Capital, Digital Currency Group, IDG, Pantera og andre også deltog.

Jeremy Allaire, firmaets administrerende direktør, fortalte at på det tidspunkt, hvor runden ville hjælpe firmaets position som et konglomerat af cryptocurrency-tjenester.

Virksomheden tilbyder flere tjenester, herunder kryptokøb via sin Circle Invest app, en handels platform, der blev lanceret for institutionelle kunder i september sidste år, og krypto udveksling Poloniex, som den erhvervede i februar 2018.

Circle har også en dollar-pegged stablecoin kaldet USD Coin (USDC), som den udviklede med hjælp fra CENTER affiliate konsortium. Det søgte at registrere som en føderalt licenseret bank i USA tilbage i juni.

Med sin investerings runde i marts blev Circle en del af “crypto unicorn” klubben sammen med US-baseret cryptocurrency exchange Coinbase.