En ud af fire Millennials er interesseret i at investere i cryptocurrency over det næste år, en ny meningsmåling finder sted.

Crypto payments startup Circle gennemførte en undersøgelse af mere end 3.000 personer tidligere i ugen og fandt, at et flertal af Millennials mener, at de er “aggressive” investorer i teknologien. Medlemmer af anden demografi, herunder Generation X og Baby Boomers, blev også undersøgt.

Den Goldman Sachs-støttede betalings platform brugte Survey Monkey til at indsamle sine resultater, selv om det kun offentliggjorde svar fra brugere, der identificeres som “aggressive investorer”. Resultaterne viste især, at næsten dobbelt så mange mænd investerer i cryptocurrency sammenlignet med kvinder.

To-og-halvtreds procent af mandlige Millennials, 34 procent af mændene, der identificerer i Generation X og 16 procent af mandlige Baby Boomers, har kigget på aktivklasser som cryptocurrency, mod 27 procent af Millennial Women, 19 procent af Generation X kvinder og 9 procent af Female Baby Boomers.

Separat og måske overraskende fandt undersøgelsen, at når investorerne bliver ældre, falder andelen af ​​”aggressive” investorer fra 65 procent af Millennials til kun 25 procent af Baby Boomers. Insikten om, at kvinder er et mindretal i kryptoområdet, er ikke roman.

Den sociale handels platform, eToro, undersøgte sine brugere i løbet af maj med sin rapport, der viste, at kun 8,5 procent af alle brugere var kvinder. I marts havde virksomheden over 9 millioner brugere.