Blockchain opstart Citizens Reserve samarbejder med enterprise software startup Blockdaemon til hurtigere implementere knudepunkter.

Annonceret onsdag, er partnerskabet rettet mod at hjælpe Citizens Reserve, ledet af et team af tidligere Deloitte-blokchainansatte, og dets kunder implementerer hurtigere noder ved hjælp af værktøjer udviklet af Blockdaemon, der gør det lettere for brugerne at indgå i den tidligere SUKU “supply chain-as- a-service “blockchain platform.

Dette har til gengæld til formål at reducere den tid og indsats, som kunderne kræver, før de kan begynde at behandle transaktioner gennem SUKU, som er bygget på Quorum blockchain. Blockdaemon er specialiseret i at hjælpe grupper med at implementere blockchain-netværk.

Det modtog venture finansiering fra venturefløj af telekommunikation gigant Comcast, som tidligere rapporteret af kryptoposten. Citizens Reserve CEO Eric Piscini fortalte, at partnerskabet har været flere måneder i gang, og mens starten er ved at optimere sit produkt, vil de to virksomheder begynde at tilbyde kunderne denne nye hjælp inden årets udgang. “Vi vil være i stand til at implementere en node i en af ​​vores teknologipartnere om en time, det er målet.

Vi kunne gøre det [og] vi overgik forventningerne [ved at implementere] inden for 15 minutter,” fortalte han CoinDesk. Konstantin Richter, CEO og grundlægger af Blockdaemon, fortalte CoinDesk, at Citizens Reserve-teamet var “altid på forkant med det seneste blockchain-værktøj”. “Citizens Reserve sigter mod at tilbyde et meget professionelt og funktionelt produkt til forsyningskæden lodret, hvor deltagerne er fokuserede på deres brugssag snarere end omfattende back-end [og] infrastrukturorkestering,” forklarede han i en email.

Blockdaemon håber også at “tilbyde sikkerhed og decentralisering kombineret med brugervenlighed”, primært ved at forenkle processen med at implementere, forbinde og overvåge knudepunkter, tilføjede han. Partnerskabet vil også være et langsigtet arrangement, ifølge Piscini.

Mens den eksisterende markedsplads fungerer “godt,” fortsætter selskaberne med at integrere deres platforme og tjenester. “Det er et ægte partnerskab, der er ekstremt kritisk. Vi er ikke her for en begivenhed eller en aktivitet, vi er her på meget lang sigt,” konkluderede han.