Cloud giganten Salesforce klar med blockchain

Salesforce, den førende udbyder af cloud-løsninger til business management, afslørede sin egen blockchain-løsning, der i dag blev bygget på Hyperledger Sawtooth-platformen. De gjorde det på virksomhedens tech konference, TrailheaDX.

Produktet, der hedder Salesforce Blockchain, er “en platform med lav kode blockchain, der udvider CRM-styrken.” Firmaet siger, at løsningen hjælper brugerne med at opbygge og vedligeholde blockchain-netværk, apps og smarte kontrakter, så de kan “Opret og del et blockchain-objekt i samme proces som enhver CRM-dataobjekt – med klik, ikke kode”, ifølge Salesforces pressemeddelelse.

Low-code er en ramme, der giver mulighed for træk-og-slip-programmering til komplekse apps og bliver stadig mere populær i virksomheder.

Løsningen hjælper også med at integrere blockchain-data i salgs prognoser og forudsigelser, integrere andre eksisterende blokkæder med Salesforce, og “tilføje tredjeparter til deres blockchain med et par klik,” siger firmaet.

Salesforce hedder også de tre første kunder, der tester produktet lige nu. En af dem er forsknings databasen IQVIA, som udforsker teknologien til at spore og validere medicinske lægemærkater. En anden, ratingbureauet S & P Global, ser på, hvordan løsningen kan fremskynde revisionen og godkendelsen af ​​nye forretnings kontoer.

“Levering af Salesforce Blockchain, S & P Global Ratings har skabt et pålideligt netværk af korrekturlæsere, hvor alle kan arbejde ud fra en delt, gennemsigtig og auditabel gennemgangs proces – fuldstændig genopfinde og fremskynde, hvordan vi gør KYC-anmeldelser til vores kunder,” Chris Heusler, global chef-kommerciel officer hos S & P Global Ratings, sagde i Salesforces pressemeddelelse.

Den tredje partner, Arizona State University, tester sporing af akademiske optegnelser på blockchain.

“Dette netværk har potentialet til at være en spilskifter til integreret, problemfri læringsøkende gennemsigtighed af studenters resultater og i sidste ende gøre udvekslings processen af ​​akademiske poster lettere for både elever og institutioner”, siger Kent Hopkins, vicedirektør for tilmelding til Arizona State University, i en pressemeddelelse.

Mens kun udvalgte klienter i øjeblikket er i stand til at afprøve Salesforce’s blockchain-løsning, er det planlagt at blive generelt tilgængelig i 2020, siger firmaet.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …