Cloudflare med Ethereum gateway

Internet Security Provider Cloudflare introducerer Ethereum Gateway til værktøjs kassen Distributed Web Gateway, der gør det muligt for brugere at interagere med Ethereum-netværket uden at installere software. Dette er en del af Cloudflares Distributed Web Gateway-projekt for at udvide det decentrale web økosystem og forbedre dets pålidelig hed, hastighed og brugervenlighed.

I stedet for at downloade og verificere hundredvis af gigabyte data – en umulig opgave for lavt strømforsynings udstyr og dem med lave tekniske hindringer for adgang – kan gatewayen gøre det muligt for enhver enhed med web adgang at interagere med Ethereum-netværket.

Denne opsætning gør det muligt at udforske blockchain og tilføje interaktive elementer til websteder, der drives af Ethereums smarte kontrakter. Faktisk giver gatewayen folk mulighed for at sætte nye kontrakter på Ethereum med at skulle køre en node, fordi Cloudflare vil tage en underskrevet transaktion og skubbe den til netværket og dermed give minearbejdere mulighed for at tilføje det.

Trods den værdi, Cloudflare bringer til gateway-klienter, er tjenesten fuldstændig fri. Nick Sullivan, Cloudflare’s Head of Cryptography, forklarer, at programmet “udnytter det eksisterende Cloudflare-netværk, som allerede giver en række gratis tjenester.”

Sullivan konstaterer, at det er for ungt et system til at indføre omkostninger, men der kan være indtægts muligheder ned ad linjen.

For nu selv er selskabets modus operandi at udvide adgangen til og anvendeligheden af ​​smarte kontrakter til de uindviede. Sullivan foreslog på en måde Cloudflare det for udviklere og økosystemer som helhed. “At vise computing kan gøres forskelligt.”

“Ved at levere en gateway til Ethereum-netværket kan vi hjælpe brugerne med at gøre hoppet fra almindelig webbruger til kryptokurrency indfødte, og i sidste ende gøre det udbredte web en grundlæggende del af internettet,” skrev Jonathan Hoyland i et blogindlæg.

Selvom Cloudflare ser sig som kun ét adgangspunkt blandt “konstellationen af ​​gateways, der allerede eksisterer”, hvilket betyder, at det på trods af den ekstra hastighed af dets backkanal ikke bliver en centraliseret myndighed på kæden.

I øjeblikket kan nybegyndere på gatewayens hjemmeside interagere med et eksempelapp, men den ambitiøse skal have adgang til RPC API, hvor det er muligt at gøre stort set alt, hvad der er tilgængeligt på Ethereum-nettet selv, fra at undersøge kontrakter, til at overføre penge.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …