Coinbase åbner op for XRP trading for New York borgere

Cryptocurrency Exchange Coinbase har lanceret handels støtte til XRP for New York statsborgerne.

Det San Francisco-baserede firma tweeted nyhederne mandag og sagde, at New Yorkers nu kan købe, sælge, konvertere, sende, modtage eller gemme XRP på Coinbase.com eller via dets iOS- og Android-mobilapps.

Efter meddelelsen sprang prisen på XRP over 20 procent for at nå op på $ 0,39 efter offentliggørelsen, ifølge data fra CoinMarketCap. Overskridelsen falder dog også sammen med bullish bevægelser fra bitcoin i de sidste 24 timer.

Coinbase tilføjede oprindeligt XRP-støtte til sine detail platforme i februar i år, men New York og U.K.-beboere var ikke medtaget på det tidspunkt.

Udvekslingens liste over understøttede krypto aktiverfortsætter med at vokse. Det tilbyder i øjeblikket blandt andet support til bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH), ethereum classic (ETC), litecoin (LTC), Circle’s USDC stablecoin, zcash, Brave’s Basic Attention Token (BAT).

Coinbase begyndte også for nylig at tilbyde en “hurtig og fri” betal tjeneste ved hjælp af XRP og USDC stablecoin. Tjenesten er “primært designet som en uddannelses ressource for kunderne at lære om fordelene ved at bruge krypto til grænseoverskridende betalinger.

Coinbase er blevet en af de førende krypto udvekslinger i USA, de brager fremad, og får de nødvendige licenser, for netop at kunne tilbyde de amerikanske statsborgere at få nemmere ved at købe Bitcoin og diverse krypto valutaer.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …