Coinbase lancerer Basic Attention Token til deres handelsplatform

Coinbase’s professionelle handels platform har tilføjet understøttelse af browseren  Brave’s Basic Attention Token (BAT).

Coinbase meddelte fredag, at det ville begynde at acceptere BAT indskud fra 20:00 UTC til sin professionelle handels platform i mindst 12 timer, hvorefter det vil muliggøre handel. Virksomheden tilføjer endnu ikke token til sine detailhandels platforme, herunder coinbase.com eller dets iOS- og Android-apps.

Som med andre lanceringer bliver token tilføjet i fire faser: Kun overførsel, når kunderne kan deponere, kun efter kunder, når kunderne kan sende grænseordrer, kun grænser, når kunderne kan starte matchende ordrer og fuld handel.

Kunder i New York vil ikke umiddelbart kunne handle med BAT.

Som en del af integrations processen udtalte virksomheden:

“Når der er etableret tilstrækkelig likviditet, vil handel på BAT / USDC ordrebogen begynde. Brugere kan konvertere deres USD til USDC med et klik inden for Pro-grænsefladen.”

Det er samtidlig tydeligt at se hvilket konsekvenser, det har når coinbase annoncerer at de vil tilføje en ny coin til deres platform. Basic Attention Token så en stigning på 25 procent de efterfølgende timer. Hvilket må siges at være en hel del.

Hvad er Basic attention token

Basic Attention Token anvender ethereum blockchain og en specialiseret webbrowser kaldet Brave. Token bruges som valuta på Brave platformen og kan få flere forskellige reklametjenester. … Annoncører mangler tilstrækkelige målretningsmetoder og oplysninger til at levere deres indhold tilstrækkeligt.

 

Basic Attention Token’s eponymous Ethereum-baserede utility token, der er designet til at tjene penge på menneskelig opmærksomhed med en pay to surf forretningsmodel, tjener som regningsenhed inden for platformen:

Annoncører køber reklameplads og bruger opmærksomhed på platformen med BAT-tokens;

Udgivere modtager brugerbidrag og reklameindtægter i form af BAT-tokens;

Brugerne vil blive betalt i BAT for at se BAT-annoncer.

Som en cryptocurrency kan tokens bruges til at indløse belønninger og tjenester med deltagende købmænd i BAT-økosystemet eller trækkes tilbage fra platformen og udveksles for andre valutaer.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …