Næppe en uge efter at have tilføjet støtte til 0x-protokolletokenet (ZRX) på sin professionelle investorplatform, giver crypto exchange Coinbase mulighed for fuld handel for detail investorer.

Udvekslingen annoncerede tirsdag, at coinbase.com, Android og iOS app-brugere ville kunne handle, købe, sælge eller gemme ZRX efter at have meddelt, at Coinbase Pro ville støtte token den 11. oktober. ZRX er den første ERC-20 token til oplyses af udvekslingen.

På det tidspunkt sagde udvekslingen, at det ville liste token på detail platforme på et senere tidspunkt.

Men ikke alle Coinbase-kunder har øjeblikkeligt adgang til symbolet: I et blogpost skrev Coinbase Consumer President og general manager Dan Romero, at symbolet “først vil være tilgængeligt for indbyggere i Det Forenede Kongerige eller staten New York. ”

Som følge heraf synes denne notering at være den første til at overholde Coinbase’s nyligt annoncerede opdaterede aktivitetsnoteringsproces. Udvekslingen fortalte i sidste måned, at nye aktiver ville blive tilføjet efter jurisdiktion, så det kunne støtte et større antal aktiver hurtigere, end det ellers kunne.

“Vi investerer også i nye værktøjer til at hjælpe folk med at forstå og udforske cryptocurrency ,” skrev Romero tirsdag. Til dette formål indeholder børsens hjemmeside nu en informativ ressource side til 0x-token samt en mere generel pædagogisk side om cryptocurrency generelt.