Coinbase med finansiel licens i japan

En ledende medarbejder i US-baserede cryptocurrency exchange Coinbase har sagt, at han er sikker på, at firmaet vil modtage en operatørlicens i Japan næste år, selvom regulatorer i landet styrker cryptocurrency forløbet.

Mike Lempres, Chief Policy Officer i Coinbase, sagde, at processen med at få en licens er “gået godt” med Financial Services Agency (FSA), rapporterede Nikkei Asian Review onsdag. Han tilføjede, at selskabet er “forpligtet til at få det gjort,” som vil “helt sikkert være i 2019.” Selskabet annoncerede sin plan om at komme ind på det japanske marked i 2016 og udnævnt til den tidligere Morgan Stanley Japan-medarbejder Nao Kitazawa til at lede sit lokale kontor i juni.

Som CoinDesk rapporterede i sidste måned, har Lempres flyttet fra sin tidligere rolle som den øverste juridiske medarbejder for udvekslingen, og arbejder nu på regeringsanliggender. Han sagde, at sikkerhed for øjeblikket er den største bekymring hos FSA, der regulerer Japans finansielle markeder efter to store krypto-udvekslings-hacks i nationen i år: Coincheck i januar og Zaif i september.

FSA har endnu ikke udstedt nogen crypto-udvekslingslicenser hidtil i år, på trods af at have gennemgået 16 ansøgninger. I mellemtiden planlægger mere end 160 virksomheder, herunder offentlige virksomheder, at ansøge om udvekslings tilladelser, som kryptoposten har rapporteret. Alligevel hævdede Lempres, at vagthundens hårde holdning rent faktisk ville fungere i Coinbase’s favør, da udvekslingen gemmer 99 procent af sine midler offline i koldtbøger, der ikke er forbundet til internettet, hvilket gør et betydeligt cyberangreb langt mindre sandsynligt.

“Den japanske regering er mere fokuseret på sikkerhed,” blev han citeret og sagde: “Det er godt for os.” Det vigtigste problem nu, tilføjede han, er, om Coinbase vil blive pålagt af FSA at duplikere sit amerikanske system inde i Japan. Denne tilgang ville hjælpe FSA monitor transaktioner, men kunne øge muligheden for et hack, advarede Lempres.

“Vi har alt bygget til at beskytte vores lagerplads … i USA … Det ville være svært for os at duplikere, hvad vi gør i USA i dag i Japan og andre lande,” sagde han.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …