Coinbase med kæmpe nedbrud mens Bitcoin faldt $1700

Crypto Exchange Coinbase oplevede en kort nedbrud onsdag eftermiddag, med både dets hjemmeside og API renderet midlertidigt utilgængelig, da prisen på bitcoin faldt mere end $ 1.700 i løbet af 15 minutter.

Ifølge Coinbase’s status side rapporterede udvekslingen store afbrydelser på tværs af sit websted, mobil apps og API, selv om dets interne systemer syntes at være funktionelle i den periode.

Ifølge sin hjemmeside rapporterede handelsapp Robinhood også problemer med sin krypto handelstjenster.

Platformen blev gjort utilgængelig på mobile og stationære browsere omkring kl 20:45 UTC. Bitcoins pris, der så en høj på næsten $ 13.900 på onsdag, faldt over den sidste time og faldt så lavt som $ 11.900. BTCs pris lå på omkring $ 13.685 lige før efteråret, og ramte $ 11,908.11 før vi hoppede tilbage opad – en forskel på ca. $ 1.785. På trods af at man kommer tilbage over 12.000 dollar, svæver prisen for øjeblikket på ca. 11.920 dollars fra tidspunktet.

Ifølge data BitMex handlede næsten 250 millioner dollars i volumen hænder i en 5-minutters periode omkring det indledende prisfald, med næsten 690 millioner dollars i volumenhandel over 15 minutter efter faldet på tværs af sit XBT / USD evig varende swap kontrakt marked.

Bitcoins pris har været på en tåre i løbet af den sidste uge, der kommer tæt på 18 måneders højder over $13.000 tidligere på dagen. Prisen svævede omkring $9.000 for en uge siden.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …