Coinbase med tokens som betragtes som værdipapirer

US Cryptocurrency Exchange Coinbase har efter sigende modtaget lovgivningsmæssig godkendelse til at erhverve flere værdipapirfirmaer – et skridt, der i sidste instans kunne se den støtte handel med tokens, der betragtes som værdipapirer.

En talsmand for udvekslingen sagde mandag, at både US Securities and Exchange Commission (SEC) og Financial Regulatory Authority (FINRA) har godkendt nyligt afslørede købsaftaler for nuværende regulerede virksomheder, ifølge en rapport fra Bloomberg.

I sidste måned annoncerede udvekslingen, at den har til hensigt at købe tre virksomheder – Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace og Digital Wealth LLC – som et middel til at blive en reguleret platform for at tilbyde handel med sikkerheds brikker samt at tilkendegive traditionelle finansielle aktiver.

Som rapporteret viste Coinbase’s øverste driftschef og præsident Asiff Hirji, at udbyttet via købene søger licenser som mæglerforhandler, et alternativt handelssystem og en registreret investerings rådgiver. Flytningen ved den angivne amerikanske kryptoudveksling kommer på et tidspunkt, hvor de finansielle vagthunde i USA øger kontrollen over kryptovaluta-projekter, især de første møntofficier (ICO’er) og synes at placere firmaet for en fremtid, når de nuværende lovlige gråområder er blevet præciseret i ny regulering.

SEC har sagt, at det i øjeblikket undersøger snesevis af tokenprojekter, og dets formand Jay Clayton sagde for nylig i en offentlig høring, at han mener, at hver ICO, han har set, er en sikkerhed. Coinbase General Manager Dan Romero fortalte i et tidligere interview, at udvekslingen ønsker at tilføje nye digitale aktiver, som kunderne normalt anmoder om, men det skal gå forsigtigt, mens amerikanske regulatorer overvejer hvordan de kan behandle visse anvendelser af teknologien.

Han sagde på det tidspunkt:

 

“Når vi kommer til et punkt, at vi ved, hvilke digitale valutaer og aktiver der er værdipapirer, som er varer, penge eller valuta, ville det være yderst hjælpsomt.”

Kilde Coindesk


About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …